“…ha te magad szabad vagy…  felismered saját veleszületett szabadságodat, akkor a lényed megöleli az egész világot. A lényed megöleli az egész világot és a világ tud erről.”      -Mooji

 

 

 

 

 

Ki vagyok én, itt a földi síkon? Mondhatok ilyesmiket,  tanácsadó, tréner, tanító, lélekgyógyító, de valahogy egyik sem fedi le az igazságot. Inkább azt mondom:  Egy bizonyos mennyiségű és minőségű  tapasztalati és elméleti tudásra tettem szert az elmúlt 30 évben, 2 speciális területen: Kvantumgyógyítás  és hawaii sámánizmus. Ez tudom átadni a hozzám fordulóknak különböző módokon. Igen,  itt összeér a múlt a mával, a tudomány az ősi kultúrával, mert az igazság örök érvényű, nem kötött sem térhez sem időhöz.

Lételemem a szabadság. Sokáig erős volt bennem a világ megértése iránti szándék. A tudásvágy, mely a külső univerzum távoli pontjait kutatja és amely elvisz befelé lényem középpontjába. S ez a kettő valahol, a szemmel láthatatlanban  találkozik.

Ma már nem akarok mindent megérteni, felfogtam, hogy nem is lehetséges, sőt a Lét könnyűségéhez nem is szükséges.  Az Élet  könnyű és egyszerű, ha hagyom, hogy  magával vigyen ez a szemlélődő állapot.  Az élet az VAN és olyan amilyen. Bármilyen átalakulás az akarati mezőkön túl a Csenden át következik be. Ez egy másfajta szándék. Itt zajlik a kvantumgyógyítás és Hawaii gyógyító művészete is ide vezet.

A hozzám fordulóknak tudok új nézőpontokat, útjelzőként támogatást adni a belső világuk felfedezése, az Ébredés útján. Ha felismered ki is vagy valójában, ha felismered önmagadban a végtelen Tudatosságot, ha tudatosan kapcsolódsz a minden lehetőséget magába foglaló Térhez, akkor felismered mennyire a kezedben van az életed minőségének a  kulcsa.

Nem  kész megoldásokat adok, hanem  új szemléletet.   Ahogy változik a képed önmagadról, a lehetőségeidről,  úgy változik meg benned a világ érzékelésének folyamata,  úgy tágul ki a Tér és  láthatóvá válnak új lehetőségek.

S ott van az, ami mindig is ott volt: Önmagad Teljessége.  A legnagyobb szabadság az elmében fenntartott elképzelések sokasága nélküli lét.

 

https://www.szabadaramlas.hu/