Kutics Marianna

Kutics Marianna, tréner, tanácsadó

 

“…ha te magad szabad vagy…  felismered saját veleszületett szabadságodat, akkor a lényed megöleli az egész világot. A lényed megöleli az egész világot és a világ tud erről.”      -Mooji

 

 

 

 

Lételemem a szabadság és a kíváncsiság. A létezés, a világ működése mögötti láthatatlan megismerése  iránt. Ez az érdeklődés indított el 1990 táján önismereti tréningekre,  így találkoztam különböző kultúrák szellemi útjaival, lélekgyógyító módszerekkel.

Megjártam a magam durva mélységeit és az ebből kivezető utat is. Megéltem leírhatatlan  spirituális élményeket, mint extázis, transz és a Csend, Önmagunk közvetlen megtapasztalása.

Ezekből tudok másokkal megosztani, tanítok kvantumszemléletet és hawaii sámánizmust.

A hozzám fordulóknak tudok új nézőpontokat, útjelzőként támogatást adni a belső világuk felfedezése, az Ébredés útján. Ha felismered ki is vagy valójában, ha felismered önmagadban a végtelen Tudatosságot, ha tudatosan kapcsolódsz a minden lehetőséget magába foglaló Térhez, akkor felismered mennyire a kezedben van az életed minőségének a  kulcsa.

Nem  kész megoldásokat adok, hanem  új szemléletet.   Ahogy változik a képed önmagadról, a lehetőségeidről,  úgy változik meg benned a világ érzékelésének folyamata,  úgy tágul ki a Tér és  láthatóvá válnak új lehetőségek.

S ott van az, ami mindig is ott volt: Önmagad Teljessége.