Home Programok Események Lomi Lomi Nui masszázs
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTdec 1st - 10:00de.

  • ENDdec 1st - 4:00du.

  • VENUEMOST Közösség Központ

  • TICKET PRICE6500 - 9000

Lomi Lomi Nui masszázs

Egy utazásra hívlak, Lényed, Létezésed középpontjába! Gyógyító, áramló érintésre, melynek átadhatod magad, feloldódhatsz a hullámain. Tested, Lelked megpihenhet a biztonságos, szerető Térben.

A masszázst azoknak ajánlom, akik szeretnének kikapcsolódni, ellazulni, megszabadulni a stressztől. Akik sok terhet cipelnek magukkal, és  jól esik a finom, langyos olajos érintés. Akik szeretnék a saját öngyógyító képességeiket a masszázs ágyon megpihenve felébreszteni. A Lomilomi masszázs segít visszatérni az eredendő harmóniába,  a teremtés eredeti rendjébe. Segít megnyitni a szívet, átérezni a mindent átható, mindig jelenlevő szeretetet. Általa elindul az áramlás és teret nyer az öröm, a létezés öröme az életünkben.

Videóajánló, ízelítő a masszázshoz.

LomiLomiNui

A Lomi Lomi Nui masszázs a Hawaii szigetekről származó, több ezer éves múltú, gyógyító hagyomány része. Gyógyító művészet,  mely túllát a látható valóságon, ismeri a Létezés(ed) különböző síkjait, gyengéden megérintve azt,  gyógyít, tisztít és felszabadít. (A hawaiiak „Ele’ele’eke”-nek – fekete zsákoknak, fekete köveknek hívják a testben eltárolt olyan érzelmi energiákat, feszültségeket,  melyek gátolják az életerő,  az energia áramlását.)

Pihentető, mélyen ellazító, stresszoldó és kényeztető, hiszen  az egész test langyos olajjal, nagy szeretettel és figyelemmel van érintve. A bizalom, a tisztelet, a szeretetteli törődés, a gyengéd vagy épp erőteljes érintések olyan megszentelt teret hoznak létre, melyben kapcsolatba tudunk kerülni  a sejtmemóriákban tárolt  elakadásokkal és teret kap saját öngyógyító erőd. Az energiák szabadon áramlásával tisztábban hallható a belső hangunk, közelebb kerülünk valódi lényünkhöz, és újból szabadon áramlik az Élet.

A masszás időtartama: lehet 60′, 90′ vagy 120 perces,  a végén jut idő egy kis pihenésre és a tapasztalatok megbeszélésére is, vagyis kb. további 20-30 perc az együtt töltött idő.

60 perc masszázs:  7.500 Ft

90 perc masszázs: 10.000 Ft

MOST tagoknak 1.000 Ft kedvezmény! 

Helyszín:    Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum u. 9.

Érdeklődés, időpont egyeztetés: Kutics Mariannánál, a +36 70 557 5733 telefonszámon, vagy a szabadaramlasban@gmail.com email címen lehetséges.

Kutics Marianna

Kutics Marianna,  Hawaii sámáni tradíciók, Lomi Lomi masszázs

Details

Date:
2016. december 1
Time:
10:00 - 16:00
Cost:
6500 Ft - 9000 Ft
Categories:
Esemény Tags:
, , , ,

Szervező

Kutics Marianna
Phone:
+36 70 557 5733
Email:
Website:
View Szervező Website

Venue

MOST Közösség Központ
Visegrádi utca 47b, Budapest, 1132, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply