Home Programok Események MOST Közösség Ingyenes Nyílt Nap
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTmáj 16th - 10:00de.

  • ENDmáj 16th - 6:00du.

  • VENUEMOST Közösség Központ

MOST Közösség Ingyenes Nyílt Nap

Sok szeretettel hívunk 2015. május 16-án rendezendő első, ingyenes nyílt napunkra, ahol tartalmas előadásokra és beszélgetésekre, valamint testmunka, gyógyítás és masszázs bemutatókra, illetve kipróbálásra is számíthatsz!

A részletes program (ami pdf formátumban itt tölthető le):

MOST Közösség ingyenes nyílt nap

Időpont: 2015. május 16. (szombat, 10.00-18.00-ig)

Helyszín: MOST Közösség központ (Bp. 1149, Pillangó park 7., 5.em., jobb folyosó)

„Találj rá arra, ami MINDIG VELED VAN,

csupán a mindennapok fizikai pergése elrejti előled!”

— – AMIRŐL HALLHATSZ, AMIRŐL BESZÉLGETHETSZ  ízelítő, interaktív előadások és beszélgetések különböző témákban.

—” – AMIT KIPRÓBÁLHATSZ  egyéni kezelések és masszázs formák bevezető előadással, bemutatóval, rövid kipróbálással:

 

10.00-10.30:   — Bevezetés – a MOST Közösség bemutatkozása (Török Zoltán – a MOST Közösség koordinátora)

10.30-11.15:   — A „MOST”, a tudatos jelenlét, és a „Ki vagyok én?” kérdés jelentősége (Török Zoltán – tréner, AMM terapeuta)

meditate


A „MOST”-ban lenni azt jelenti: a tudatos, figyelő, ítélkezés mentes jelenlét terében lenni. A fizikai dolgokkal, gondolatokkal illetve érzésekkel, való azonosulástól mentes állapot, tiszta érzékelés.

Ebben az állapotban tartózkodás során kapu nyílik valódi, legmélyebb énünk irányába és ha hagyjuk, végtelen lényegünk beáramlásának lehetünk boldog tanúi. Bizonyossággal érezhetjük ez egység érzését, a „vagyok-ot”, a lét örömét. A múltban és a jövőben élés helyett, a berögzött mintáink szerinti cselekvés illetve a kényszeres állandó gondolkodás helyett, a mindenkori jelen pillanat választása és megélése az igazi természetes, békés, szeretetteljes és kreatív állapotunkba visz.

11.30-12.00:  Testmunka (Csetneki Márta – alternatív mozgásterapeuta, pszichopedagógus)

silhouette-90838_1280

A test rövid átmozgatása, zene, felszabadító tánc és fókuszálásos technikával keressük a testérzeteink pszichés üzenetét, a mélyebb kapcsolatot önmagunkkal. Ezáltal megtapasztalhatjuk, hogyan tudjuk átalakítani a rejtett testi és lelki blokkokat erővé, energiává, félelem nélküli tudatossággá.


12.00-12.45: — Párkapcsolat a MOST-ban (Horváth Mónika – terapeuta, életvezetési tanácsadó, önismereti tréner)

párkapcsolat

Minden találkozás a létezés egy-egy üzenete. Az igazi párkapcsolat lényege, hogy a másikon keresztül felismerjük önmagunk teljességét.

Vagyis kell egy tükör, hogy megláthassuk a magunk igazságát minden pillanatban. Még ha a legideálisabb társat találjuk is meg, éppen a hozzánk „legszorosabban kötődő lélek” jelenti számunkra a legnagyobb kihívást és egyben a legnagyobb segítséget.

Bármennyire is furcsának hangzik, de a társkapcsolatokban a számunkra jelent-kező nehézségek mindig belőlünk fakadnak, nem pedig a másikból. Semmi nem okoz több fájdalmat, semmiből nem következik több szenvedés, és semmi nem torkollik több és nagyobb tragédiába, mint éppen az, aminek a legnagyobb öröm forrásának kellene lenni: a kapcsolataink.

A párkapcsolatok többsége mindig elvárásokból és megfelelésekből állnak, de ezt legtöbbször nem akarjuk észrevenni.

A kérdések állandóan ott nyüzsögnek a fejünkben. Ha nincs kapcsolat, azért, hogy miért nincs, ha van, akkor miért ilyen, vagy hogyan lehetne másmilyen? Biztos ezt akarom vagy esetleg valami mást? Érdemes még maradni vagy itt az ideje változtatni? Szeretnek-e még vagy már nem szeretnek? Esetleg mit kell tegyek azért hogy továbbra is szeressenek… stb?

Ha nem kérdőjeleznénk meg a párkapcsolat tökéletes jelenlétét a MOST pillanatában, akkor a kapcsolatok többsége nem a múlt félelmeire és a jövő elvárásaira épülnének.


14.00-15.00: —” Quantum Balance módszer (Kutics Marianna – QB tanácsadó, tréner, Theta Healer és kétpont-módszer Török Zoltán – tréner, AMM terapeuta)

Quantum Balance1

A Quantum Balance ® az információs (kvantum) gyógyítás egyik irányzata. Ötvözi a kvantumfizika felismeréseit és a hagyományos szellemi utak gyakorlatait. Az elme és a Tudat egyensúlya, a figyelem és a szándék teremtőereje képes változást létrehozni  a személyes információs mezőben. Ez az átalakulás nem szűkíthető le a gyógyulásra, alkalmazható életünk bármely területén.

A kétpont-módszer egy sok száz éve alkalmazott, manapság újra felfedezett hihetetlenül egyszerű, gyors és hatékony információs gyógyítási módszer.

 

15.15-16.00: — A vonzás törvénye és a MOST kapcsolata (Török Zoltán – tréner, AMM terapeuta)

hand-523233_1280

Manapság számtalan könyv és tanfolyam, tanácsadás és coaching kínálja a receptet céljaid eléréséhez, a „sikeres” élethez. Miért van az, hogy a legtöbb ember, – beleértve a fenti könyvek olvasóit, a tanfolyamok és egyéni ülések részvevőit – legfeljebb részsikereket ér el, és nem válik tartósan boldoggá?

Vajon amit a céljaidnak gondolsz, tényleg a legmegfelelőbb célok számodra? Hosszútávon boldog leszel, ha ezek megvalósításáért „küzdesz”? Mi az életünkben való teremtés legmélyebb szintje?


16.00-16.45: — Jelenlét a Hawaii sámáni kultúrában (Kutics Marianna – Quantum Balance tanácsadó, tréner, Theta Healer)

masszázshoz kép (1)

Aloha szellemiség, a szeretet, a létezés örömének a megosztása.

Hawaii leginkább természeti szépségeiről ismert, de emellett olyan spirituális értékei is vannak, melyek mindannyiunk örömére válnak, ha megismerjük és eszerint éljük az életünket. A polinéz szellemi kultúra összefoglaló neve Huna, ami rejtett tudást, a látható világ mögötti láthatatlan ismeretét jelenti.

A Hunát átjárja a Létezés, a Teremtés és a Természet megértése, tisztelete és megvannak benne az eszközök az örömteli kapcsolódáshoz és az életenergia – a Mana megteremtéséhez.

 

17.00-18.00: ”  Lomi Lomi Nui masszázs (Kutics Marianna – QB tanácsadó, tréner, Theta Healer)

LomiLomiNui

Hawaii eredetű szakrális masszázs, a masszázsok királynőjének is nevezik. Mélyen ellazító, stresszoldó, nemcsak a testre hat, hanem a lelki szférákat is megérinti. Oldja a sejtmemóriákban tárolt blokkokat, elősegítve ezzel az energiák szabadon áramlását és az öngyógyító folyamatok beindulását.


17.00-18.00: ” Vegyes keleti masszázs (Török Zoltán – tréner, AMM terapeuta)

wellness masszázs1

Kínai, thai, mauri masszázs elemek színes, mégis egységes keveredése egy kellemes egésztestes olajos masszázsban, szép keleti meditációs zene mellett.

Jelentkezés, infó: info@mostkozosseg.hu, vagy a +36 30 924 6908-as, +36 30 411 9636-os számokon.

A helyszín korlátozottsága miatt, kérünk, jelentkezz be minél előbb FB oldalunkon is.

Kapcsolat:

Web: www.mostkozosseg.hu

Facebook: https://www.facebook.com/mostkozosseg

Youtube: https://www.youtube.com/mostkozosseg

 

Várunk szeretettel!

Hozd el rokonodat, barátodat, vagy barátnődet is! 🙂

 

Details

Date:
2015. május 16
Time:
10:00 - 18:00
Categories:
,
Esemény Tags:

Szervező

MOST Közösség
Phone:
+36 30 6510023
Email:
Website:
View Szervező Website

Venue

MOST Közösség Központ
Visegrádi utca 47b, Budapest, 1132, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply