Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTfebr 2nd - 3:00du.

  • ENDfebr 2nd - 8:00du.

  • VENUETeljes Élet Gyógyközpont

  • TICKET PRICE3500

Stresszoldó-öngyógyító csoport

Találd meg tested, lelked, gondolataid harmóniáját!

A csoportot azoknak ajánlom, akik valamilyen érzelmi problémával küzdenek, és szeretnének változtatni megrögzött gondolkodási, lelki szokásaikon, szeretnének egy belső fejlődési folyamaton keresztül menni egy támogató közösségben.

Ajánlott mindazoknak, akiknek az életében sok a negatív stressz, vagy a stresszre adott válaszok, a túlélés képességét szeretnék megerősíteni. Azokat várom a csoportra, akik már kellő nyitottsággal rendelkeznek ahhoz, hogy nehézségeikről beszéljenek, és képesek megosztani a többiekkel kellemes vagy kellemetlen érzéseiket, és akik figyelni tudnak nem csak önmagukra, hanem másokra is.

Amire még szükség lesz a csoport hatékonyságához, az elköteleződés és rendszeres otthoni gyakorlás, folyamatos részvétel a csoportokon.

Az alkalmazott gyakorlatok felkészítenek a transzlégzés technikájának elsajátítására, a belső folyamatok tudatosságának fejlődése miatt a módosult tudatállapotokkal való könnyebbé válik.

Akkor is neked szól ez a csoport, ha csak szeretnél feltöltődni, a benned szunnyadó kreatív energiákat szeretnéd felszabadítani, és még több örömöt szeretnél megélni hétköznapjaidban. A gyakorlatok lehetnek fizikailag intenzívek, a sportoláshoz hasonló megterhelést jelent a szervezetnek, csak egészséges testi állapotban gyakorolhatók.

Az önismereti munkában való jártasság, előzetes felkészülés, vagy képesség nem elvárás.

A csoport módszerei a holisztikus szemléletű alternatív mozgásterápiás eljárások, mint a jóga, légzésgyakorlatok, transz tánc, imaginatív gyógyító meditációk, relaxáció. A technikák elsajátításához szükséges lélektani, filozófiai fogalmakat is megértheted, megtanulhatod, kibővítheted. Az ősi kultúrák lélektani ismeretei, gyakorlatai ötvöződnek a mai modern kor tudásanyagával.

Nincs előre meghatározott koreográfia, a csoport aktuális szükségleteihez és állapotához alkalmazkodva spontán alakul a folyamat. Rendszeres, jóleső munkát végzünk, fejlődni a fog a kitartásod, munkabírásod, és könnyebben hangolódsz majd magad és mások igényeire egyaránt.Törekszünk arra, hogy az aktuális blokkok feloldódjanak, és kiegyensúlyozott, örömmel teli érzésekkel távozz a csoportokról.

Időpont: heti egy alkalommal találkozunk 5 órában, hétfőnként 15 és 20 óra között

Legközelebbi időpont: 2015.02.02.-án 15.00-20.00. óráig. A csoport nyitott, 2015. májusig működik ebben a formában. Indokolt esetben, pl. ha dolgozol, jöhetsz később, 18 órára, ekkor szünetet tartunk és bekapcsolódhatsz a munkába. Ekkor is a teljes részvételi díjat kell fizetni.

Helyszín: Teljes Élet Gyógyközpont, Budapest XIII., Kresz Géza u. 14. 1. emelet Kapu: 78. mindkét kaput nyitja

Részvételi díj: 3500 Ft/ alkalom, Most Közösség tagoknak, akik 4 hétre előre kifizetik, alkalmanként 3000 Ft., 4 alkalom:
12.000. Ft/, csak megszakítás nélkül vehető igénybe.

Jelentkezés: csetneki3@gmail.com, vagy a 0620/48-66-555-ös számon. (A szervezést megkönnyíted, ha időben jelentkezel.)

Csoportvezető: Csetneki Márta alternatív mozgásterapeuta, pszichopedagógus

Csetneki Márta kép

Details

Date:
2015. február 2
Time:
15:00 - 20:00
Cost:
Ft3500
Categories:
,
Esemény Tags:
, , , , , , ,

Szervező

Csetneki Márta
Email:

Venue

Teljes Élet Gyógyközpont
XIII., Kresz Géza u. 14. 1. emelet Kapu: 78. , Budapest, Hungary.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply