Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTjan 3rd - 10:00de.

  • ENDjan 3rd - 7:00du.

  • VENUEChitra Jógastúdió

  • TICKET PRICE9000

Újévi stresszoldó csoport Csetneki Mártával

Tisztítsd meg magad a rád rakódott testi-lelki stressztől, és teremts egy még örömtelibb újévet! Áramolj, nyílj ki a lehetőségeid felé!

Mozgásos kontroll elengedést segítő, mozgásos gyakorlatok, transzlégzés technikák tanulása és gyakorlása, élmények megosztása.

 A csoport célja holotróp, teljesség tudatállapot /ST. Grof/ elérése, amellyel ráébredhetsz jelenlegi, belső korlátaidra, és elengedve azokat megtapasztalhatod a tökéletes, belső békét, örömöt, extázist, és szellemi kiteljesedést.

Kiknek ajánljuk?

  • akik szeretnének egy támogató csoportban, 25 éves tapasztalattal rendelkező csoportvezetővel gyakorolni a transzlégzés technikáját.
  • eredetileg a transzlégzés módszere nem terápiás céllal lett kifejlesztve, de alkalmas erre, különösen azoknak, akik spirituális válságban vannak, pszichoszomatikus panaszaik vannak, bármilyen módon úgy érzik, hogy elakadtak az életükben.
  • aki úgy érzi, kizökkent a belső harmóniából, és vissza akar találni eredeti, ősi önvalójához, vagy szeretne egy olyan közösséget találni, ahol társakat találhat szellemi útkeresése közben.
  • a módszerek különösen alkalmasak azoknak, akik kreativitásukat szeretnék kibontakoztatni, vagy mélyebb önismeretre vágynak.

A helyszínen van polifoam, takaró, ülőpárna. Mozgáshoz való váltóruhára szükséged lesz. Kispárnát hozhatsz magaddal.

A program kezdése előtt 2 órával ne egyél, de hozhatsz magaddal elemózsiát, lehetőleg könnyű ételt, amit a nap folyamán a szünetekben lehet fogyasztani.

A csoport előtt kérdőívet kell kitölteni az egészségügyi kockázatok tekintetében. Nem kontrollált magas vérnyomás, keringési problémák, glaukóma, pszichiátriai gondozás, terhesség fennállásáról tájékoztatni kell a csoportvezetőt. A csoporthoz és a holotróp légzéshez kapcsolódó kérdéseidet megválaszolom a Most Közösség vagy a csetneki3@gmail.com címen.

A programot vezeti: Csetneki Mártapszichopedagógus, alternatív mozgásterapeuta

Helyszín: Chitra jógastúdió, 1133 Budapest, Visegrádi u. 111. I/3, -23-as kapucsengő

Előzetes bejelentkezés szükséges: csetneki3@gmail.com

Min./max. lérszám: 6-10 fő

Részvételi díj: 9000 Ft (Most Közösség tagoknak 15% kedvezmény!)

(A transzlégzés csoport tervezetten havonta 1 alkalommal, a hónap első szombatján kerül megrendezésre. Lehetséges csak egy alkalommal is a részvétel.)

Szervező

Csetneki Márta
Email:

Venue

Chitra Jógastúdió
1133, Visegrádi u. 111. I/3., 23-as kapucsengő, Budapest,

Leave a Reply