Home Programok Események Vágyból valóság – vezetett meditáció a Tízmilliószoros napon
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTjún 9th - 6:30du.

  • ENDjún 9th - 8:00du.

  • VENUEAura Krono Stúdió

  • TICKET PRICE2500 - 3000

Vágyból valóság – vezetett meditáció a Tízmilliószoros napon

Lehetőségeink mindig a rendelkezésünkre állnak, de csak akkor tudnak ezek megnyilvánulni és megvalósulni, ha képesek vagyunk megengedni, fogadni őket.
A vágyódás önmagában nem elég. Ha nem vagy vele teljesen egy, ha vannak benned olyan ellenállások, ellenérzések, amik távoltartják tőled, hiába teszel meg látszólag mindent, nem fog tudni életre kelni.
A meditáció során végigvezetlek azon a belső folyamaton, ami lehetővé teszi számodra, hogy befogadóvá, megengedővé válhass a lehetőségeidre.
A folyamat első lépéseként lekapcsolódsz arról a belső működésedről, ami alapvetően meghatároz téged, és távol tartja a lehetőségeidet. Lehet, hogy az életed egy bizonyos területén könnyedén működsz, egy másikon pedig valamiért nem tudod ezt a könnyedséget megélni. Ilyenkor olyan érzések, hitrendszerek húzódnak meg a háttérben, melyek azt a valóságot engedik csak meg, amit tapasztalsz.
Miután lekapcsolódsz arról, ami jelenleg meghatároz téged, elkezdesz kitágulni. Elkezded megtapasztalni saját határtalanságod, könnyedséged, teljességed, rugalmasságod és megengedésed.
Majd ebbe a megengedő térbe, ami végső természetedként vagy, elkezded feltárni magadból azokat a minőségeket, amik lehetőséget tudnak adni számodra egy másik valóságnak. Itt megtapasztalod, hogy emberi megnyilvánulásod mennyi-mennyi támogató működésre képes, amiben olyan tulajdonságok, képességek is megjelennek, amikről korábban lehet, hogy azt hitted, hogy benned nincsenek meg.
Egy nagyon erőteljes élményben lesz részed, amiben saját belső struktúrádat lazíthatod, oldhatod, átírhatod. Megtapasztalod, hogy nem az vagy, amit gondolsz magadról, hanem te magad vagy a lehetőségeid tárháza.
A folyamat szempontjából mindegy, hogy van-e bármi konkrétum, amit szeretnél, vagy csak általánosan véve vágysz egy másfajta belső hozzáállásra a dolgaidhoz, az életedhez, önmagadhoz.
Gyere és tapasztald meg te magad saját átalakulásod!
A meditációra jelentkezés szükséges.

További információ és jelentkezés:

 

vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74

 

Helyszín:
Aura Krono Stúdió, Budapest 14. kerület Jerney u. 31-33

Részvételi díj :        

Teljes ár:                                                          3000 Ft /fő
MOST Közösség  kedvezmény:                    2500 Ft / fő

 

 

A közösséghez csatlakozás és a tagság ingyenes, egyedüli feltétel az alapelvek elfogadása.

Csatlakozás

A MOST Közösség együttműködő partnere a programot saját nevében szervezi és a MOST Közösség tagjainak kedvezményt nyújt.

Details

Date:
2017. június 9
Time:
18:30 - 20:00
Cost:
2500Ft - 3000Ft
Categories:
,
Esemény Tags:
, , ,

Szervező

Vajay Kitti
Phone:
06 20 434 14 74
Email:

Venue

Aura Krono Stúdió
Jerney utca 31-33., Budapest, 1148, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply