Home Programok Események Énrész-állítás hétvége
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTmáj 13th - 10:00de.

  • ENDmáj 14th - 6:00du.

  • VENUEVeresegyház

  • TICKET PRICE33000 - 35000

Énrész-állítás hétvége

Egy egész hétvégés program ott alvással, teljes ellátással, minden résztvevőnek saját folyamattal, állítással.

A két nap növeli az állítások hatékonyságát, mélységét, ugyanis sokkal intenzívebbé válik az összehangolódás és összekapcsolódás egymással. Egy energetikai térben leszünk két napig, ami hatékonyan teszi a dolgát mindenkivel aszerint, amivel érkezik.

Az Énrész állításról:

Mindannyiunkban számos „énrész” működik, önmagunk kisebb darabkái, melyek az eddigi tapasztalatok, emlékek, kapott minták, hitrendszerek, traumák, beidegződések alapján működnek és működtetnek minket is.

Ezek a részek benne tudnak tartani minket bizonyos helyzetekben, amikből már szeretnénk kilépni, legyen az belső érzelmi, gondolati, vagy konkrét életszituáció.

Az önmagadról és a világról alkotott képet ezek a részeid határozzák meg, amiket ha nem teszel egyensúlyba, nem oldod fel és fogedod el őket, képesek önmaguk dominanciáját megélni akár az életed nagy részében is, ezzel akadályozva azt, hogy könnyedén élhesd meg és szerethesd magad és az életed.

Az Énrész-állítás egy rendkívül hatékony módszer arra, hogy felismerhessük, milyen belső mechanizmusok munkálkodnak bennünk, amik a legtöbb esetben tudattalanul hatnak ránk.

A rendkívüliség abban rejlik, hogy a folyamat során felismerheted, semmi sincs igazából ellened, minden, ami benned van és működtet, annak megvan a maga oka, értelme, csak eddig nem tudtad ezt felfedezni, mert nem láttál a működések mögé.

Az állítás során felismered, hogy amivel eddig harcoltál, amit eddig nehézségként éltél meg, igazából mit is tartalmaz, mire ösztönöz téged, és felfedezheted, hogyan válhat a segítőddé, az erőddé.

Ezen a programon az egyén részeit tesszük olyan egyensúlyi állapotba, ami őt a továbbiakban támogatja.

Olyan belső feloldódás ez, ami szavakkal leírhatatlan, a dolgok valódiságát fedezed fel, ami mindent felold benned, és helyet kap végre a megértés és a belső béke.

Az Énrész-állítás folyamata:

 A hétvége során mindenkinek lesz saját állítása, és mindenki részt vesz a többiek folyamatában is.

Egy energetikai térben leszünk két napig, aminek hatására az összehangolódás és összekapcsolódás gördülékennyé, könnyeddé válik, így a folyamatok nagyobb mélységűek lesznek.

Mindig, mindenki olyan részt tulajdonít meg az adott személy állításában, ami őbenne is megvan. Ez egy közös együttműködés, mindenki mindenkinek, magának és a többieknek is segíti a folyamatokat. 

Függetlenül attól, hogy éppen a saját állításodban vagy máséban veszel részt, az oldódás mindenkire intenzíven hat, hiszen aki egy bizonyos részt testesít meg, őbenne ugyanúgy átalakul, tisztul, egyensúlyba kerül az adott működés, énrész. 

A folyamat vezetett és egy erőteljes energetika támogatja végig, amiben mindenki könnyedén meg tudja élni a hatásokat úgy, ahogy az számára a legjobb. 


A csoport létszáma maximum 8 fő, a helyeket a jelentkezések sorrendjében tudom biztosítani.

 

További információ és jelentkezés:

vajaykitti@gmail.com

06 20 434 14 74

Facebook esemény linkje

Helyszín:

Veresegyház

 

Részvételi díj :

Teljes:                                           35 000 Ft /fő
MOST Közösség tagoknak:         33 000 Ft /fő

Az ár tartalmazza a saját állítást és az összes állításban való részvételt, teljes ellátást, szombaton ebédet, vacsorát, vasárnap a reggelit, ebédet.

A részvételedet 10 000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani.

A közösséghez csatlakozás és a tagság ingyenes, egyedüli feltétel az alapelvek elfogadása.

Csatlakozás

 

A MOST Közösség együttműködő partnere a programot saját nevében szervezi és a MOST Közösség tagjainak kedvezményt nyújt.

Details

Start:
2017. május 13 @ 10:00
End:
2017. május 14 @ 18:00
Cost:
33000Ft - 35000Ft
Categories:
Esemény Tags:
, ,

Szervező

Vajay Kitti
Phone:
06 20 434 14 74
Email:

Venue

Veresegyház
Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply