Home Programok Események Krízis után katarzis
Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.
 • STARTmáj 13th - 10:00de.

 • ENDmáj 13th - 6:00du.

 • VENUEMOST Közösség Központ

 • TICKET PRICE5000 - 6000

Komplex, a személyiséget és az azon túli emberi lét dimenziót is érintő tréning

Krízis után katarzis

 – Találd meg végtelen erőd forrását itt és most!

Egész napos, különleges élményekkel teli  programot ajánlunk figyelmetekbe, értékes előadásokkal, hangutazással meditációval:

Programok:

 Barna Berni előadása:

Jelenlét kábulat nélkül, avagy, hogy kábítjuk el magunkat a hitrendszereinkkel?

Az írónő egy interaktív találkozásra hív bennünket. Bevezetőjében mesél elhívásáról, könyve megszületésének történéseiről, majd kérdések és válaszok következnek.

„Nem szeretném megmondani, hogy mi a Te igazságod, mert erre a válasz benned van.  Utazásom során bejártam saját belső és külső útjaimat, és megvilágosodott Mesterekkel beszélgettem.  Arra kaptam hívást, hogy kimondjam a kimondhatatlant.„ – Barna Berni

 

Az előadás kérdezz-felelek forma által igyekszik mindenkit hozzásegíteni a saját válaszaihoz, a jelenlét, a tudatosság és a blokkoló minták témaköreit érintve.

A The ONE c. könyv dedikált példányai a helyszínen kaphatók lesznek.

http://uniomystica.hu/bolt/barna-berni-the-one-a-konyv/

https://www.facebook.com/theoneakonyv/

Barna Berni
Mindig is sokat utaztam és ezek az élmények nem csak fizikai, hanem lelki utazások is voltak. Sok éven keresztül gyűjtöttem a belső monológokat, amik egyszer csak egy kerek egésszé álltak össze. Egy igazi író mindig jegyzetel a fejében és ezek a kis szösszenetek egyszer csak, valami csodás erő hatására egy egésszé állnak össze. Útkereső ember lévén rengeteg kérdés halmozódott fel bennem és azt tapasztaltam, hogy annyiféle válasz van mi áramlik minden fórumon, hogy képtelenség ebben az elmélet útvesztőben egy tiszta szigetre kievezni. Az élet főbb kérdéseire adott tömeges válaszok, mint hit, vallás, önkeresés, belső béke, szeretet, kapcsolatok a felszínen olyan magukat Gurunak mondó lelkek kezében van, akik csak még nagyobb zavart okoznak. Ezért elhatároztam, hogy nyakamba veszem a Világot és a saját tapasztalataimból és hiteles lelkektől szeretnék valós válaszokat. Ahogy ez a tiszta vágy megszületett bennem, a kapuk is megnyíltak és mindenhová eljutottam, ahova szerettem volna. Közben elveszítettem mindent fizikailag, gondolatok, elméletek szintjén is, amire már nem is volt szükségem. Mindeközben megszületett a The One- A Könyv. A fő kérdés amire választ kerestem az az volt, hogy mi itt, vallástól és hovatartozástól függetlenül is Egyek vagyunk-e a szeretet energiája által?

 

 Hangutazás Manamannal

Varázslatos hangutazásban lesz részünk Manaman (Szilágyi Sándor) handpan játékos és Peter Hess féle okleveles hangmasszőr jóvoltából, 432 hertzre hangolva.

Manaman már korábban is adott csodás perceket a MOST Közösség tagjainak és vendégeinek.

A hangok varázserejét használja zenéjében és a tibeti hangtálakkal való praxisában. Ösztönös handpan játékában és hangmasszőri tevékenységében  is a világot alkotó rezgések a főszereplők. Manaman nem zenész, nem művész, nem gyógyító, egyszerűen csak közvetítője a jótékony hangoknak és rezgéseknek. Dallamai kis történetek, melyek belső utazásra inspirálnak.

A hangutazás különleges zenei élmény, ami alatt megnyugszik a test, elcsendesül az elme, és újra egyensúlyba kerül az ember.

Manamannak eddig két lemeze jelent meg, a „Frequency of peace” és a „Four elements” című albumok. A helyszínen mindkettő megvásárolható.
 
Manaman - Hangutazás
A BELLs – hasonlóan ihletadó „őséhez”, a HANG drumhoz – ma a világ legritkább és legkülönlegesebb zenei instrumentjei közé tartozik. Köszönhető ez első sorban mágikus hangjának, ami hasonlóan a hangtálakhoz, képes elcsendesíteni az elmét és megnyugtatni a lelket. A hangok távoli világokat idéznek, miközben egyre mélyebre hatolnak bennünk, egészen odáig, ahol a kibékíthetetlen ellentéteknek is van esélyük feloldódni.
 

 

Török Zoltán: Tudatos teremtés a tudatos jelenlétben – avagy a vonzás törvényének működése a legteljesebb formában

A másfél órás program előadásból és kérdezz-felelek modulból áll, melyek során abban segítek Neked, hogy magadban is tisztázni tudd, mi az, ami igazán fontos számodra, rávilágítok a tudatos jelenlét meghatározó jelentőségére, valamint megosztok néhány bizonyítottan működő technikát, amelyek közelebb vihetnek valós céljaid megvalósulásához.

Az előadás az alábbi tartalmú egynapos tréning anyagából született:

Gyakorlati útmutató és interaktív tréning a vonzás törvényének tudatos alkalmazásához, a boldogabb életért

 • Mit jelent teremteni és mi a tudatos teremtés?
 • Ki az aki teremt?
 • ÉN rétegek és ami benne van
 • Mi a vonzás törvénye és hogyan működik?
 • Milyen lépéseken keresztül valósul meg a tudatos teremtés?
 • A titkos recept és a titkos összetevő
 • Lelkiállapotok, érzések és gondolatok, illetve a rezgésszint
 • Az eredmény
 • Egyensúlyba hozó technikák
 • Teljesen az itt és mostban lenni
 • Miért nem megy? – A tipikus csapdák és ezek megoldásai
 • Különbség elmeszülemények, bennünk futó programok, azonosulások valamint felismerések, inspirációk között
 • Saját célrendszerem elkészítése- gyakorlat
 • Kérdezz-felelek

 

Török Zoltán tréner, life és business coach, AMM terapeuta 
Nyitottságom és érdeklődésem sokfelé sodort a témák tengerén. Mindig volt azonban néhány kikötő, ahová visszatértem és ahol időzve egy-egy témát mélyebben megismertem. Ezek a témák és bennük a tapasztalások azután, mint mozaik darabok kezdtek összeállni egy nagyobb képpé és megértéssé.
Ahogy a dolgok létrejönnek, kibontakoznak, fejlődnek, majd lassan megszűnnek: az Élet lüktetése.  Ahogy az élőlények élete, bármi más fizikai dolog , akár egy cég vagy projekt “élete” is mind-mind analógia a millióból, amely az Életről feltárul előttünk nap nap után. Minden történés a Létről mesél, az Élet megnyilvánulása különböző, színes formákban. Tréneri munkám mellett fontos kikötőm a gyógyítás. Sok módszer, sokféle tapasztalás. Rájöttem, hogy minden gyógyulás  elsősorban belül dől el. Az úgynevezett gyógyító fő feladata az is, hogy segítsen információkkal, módszerekkel, de legfontosabb, hogy adjon teret. Őszinte, szeretetteljes teret, teremtsen bizalmi légkört a hozzáforduló öngyógyításához. Bizalom és szeretet csak az egységben van, a Létben/Istenben/Tudatban… (világnézet szerint), mint egyetemes lényeg egységében. Minden ide mutat, ha elég mélyre ásunk. Itt van a valódi Énünk. Az erről szóló első tudatos felismerésem és megélésem óta tudom, hogy elsődleges célom, hogy minél teljesebben a valódi Énem tudatossága által nyilvánuljak meg. Küldetésem pedig, hogy szelíd módon segítsek másoknak a felébredéshez és egy teljesebben megélt, boldogabb élethez vezető úton.

 

 

 

 Jelenlét meditáció Horváth Mónika non-duális tanítóval

Gyönyörű belső utazás, szeretetteljes valódi Énünkhöz.

 

 

 

 

 

 

Horváth Mónika: A párkapcsolat és én

Még mielőtt bármilyen kapcsolatot kialakítanánk, nagyon sokszor felmerül bennünk, hogy vágyakozom-e egyáltalán bármilyen kapcsolatra? Amikor eljutottunk oda, hogy igen a következő kérdés szokott felmerülni leggyakrabban: mit tegyek egy kapcsolat létrejöttéért? És mikor végre létrejött a párkapcsolat, továbbra is ott vannak a fejünkben a kételyek és állandó kétségek között tartanak: hogyan vegyek benne részt, hogy működjön… stb.? Az egyik legnagyobb félelmünk; hogyan tudom megtartani a párkapcsolatot? Ez a legnehezebb feladat, hiszen nem látunk bele a másik gondolataiba és érzéseibe, ahogy a másik sem a miénkbe.

Amikor úgy gondoljuk, hogy eljutottunk egy biztos párkapcsolathoz, akkor még korántsem nyugodhatunk meg, hiszen az együttlét, vagy esetlegesen már együttélés rengeteg konfliktust eredményezhet.

A bennünk lévő kérdések és kételyek valójában útjelző táblák, hogy elvezessenek minket a valós felismeréshez a mindennapi életünkben.Nagyon fontos, hogy tudd, mindenkinél más táblák vannak, és másképp értelmezik őket. Ezért fontos, hogy Te találj rá a tiédre, mert azt csak Te fogod érteni, és csak Neked lesz segítség!

Horváth Mónika
Már gyermekkoromban foglalkoztatott az a kérdés, hogy „ki vagyok én?”, de senki nem tudott rá választ adni nekem. Még a kérdésemet sem értették, mivel az akkori korra jellemzően nem igen támogatták az ez irányú érdeklődőket. Akkor még nem voltak olyan könyvek, filmek internet…, ami számomra elérhető lett volna, hogy megmutassa az utat a válasz felé. Minél előbb dolgozni akartam, de igazán sehol nem találtam a helyem. Azt éreztem, hogy az élet annál sokkal többet akar adni, mint azt, hogy éljem a hétköznapi emberek szokványos, gépies életét. Később a párkapcsolataimban megélt ismétlődő lelki fájdalmak és csalódások juttattak el újra ahhoz a kérdéshez ismét, hogy Ki vagyok én? Körülbelül 28 éves koromtól kezdtem mélyebben beleásni magam az ezotéria és a spiritualitás világába és ezzel elindultam az útkeresők rögös, kérdésekkel, elvárásokkal, csalódásokkal, felismerésekkel és tapasztalásokkal teli útján, ami közel 16 évig tartott. A családi lét és a gyermeknevelés megerősítette bennem azt a vágyat, hogy felismerjem, „ki vagyok én”. Az „útkeresés” a belső átalakulás megértését és az élet teljességének elfogadását szolgálta. Ma már nincsenek kérdések, félelmek, aggodalmak, elvárások, megfelelések, csak a tiszta áramlása és megélése a Létezésnek úgy, ahogyan az megmutatja magát a Jelenléten keresztül a mindennapokban.

 

A programok időrendben:

10.00 – 10.30  Érkezés, regisztráció

10.30 – 10.40  Megnyitó

10.40 – 12.00  Barna Berni: Jelenlét kábulat nélkül, avagy, hogy kábítjuk el magunkat hitrendszereinkkel?

12.00 – 13.00  Ebédszünet

13.00 – 14.00  Hangutazás Szilágyi Sándorral

14.00 – 14.15  Szünet

14.15 – 15.30   Török Zoltán: Tudatos teremtés a tudatos jelenlétben 

15.30 – 15.45 Szünet

15.45 – 16.45 Horváth Mónika:  A párkapcsolat és én

16.45 – 17.15 Meditáció Horváth Mónikával

17.15 –            Kötetlen program: ismerkedés, beszélgetés

 

Részvételi díj:

Teljes ár: 6 000 Ft, a MOST Közösség tagi illetve szolgáltatói ár 5 000 Ft .

A Közösséghez csatlakozás ingyenes, lehetséges online, a weblapunkon keresztül.  Csatlakozás

Bárkit szívesen fogadunk, egyedüli „szűrő”, hogy aki belép egyetértsen alapelveinkkel, melyek lényege a békesség, szeretet és egység. (Bővebben lásd a honlapunkon.)

 

Helyszín:  MOST Közösség Központ, 1149 Budapest, Pillangó park 7.

 

Szervező

MOST Közösség
Phone:
+36 30 6510023
Email:
Website:
View Szervező Website

Venue

MOST Közösség Központ
Visegrádi utca 47b, Budapest, 1132, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply