Home Programok Események Miért nem bízunk önmagunkban? – előadás
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTjún 15th - 6:00du.

  • ENDjún 15th - 8:00du.

  • VENUEMagnet Közösségi Ház

  • TICKET PRICE1500 - 2000

Miért nem bízunk önmagunkban? – előadás

Lehetsz az, aki egyáltalán nincs tisztában az értékeivel, képességeivel, lehetőségeivel. Lehetsz az, aki bár ismeri az értékeit, képességeit, lehetőségeit, mégsem tudja azokat megélni. Lehetsz az, aki úgy gondolja, hogy megéli az értékeit, képességeit, lehetőségeit, de a dolgok valahogy mégsem sikerülnek olyan nagyszerűen.

Akár beletörődünk a minket beborító gondolatokba, érzésekbe, akár küzdünk ellenük, az eredmény ugyanaz lesz: elgyengülve próbálunk valahogy túlélni, miközben látjuk és valahol talán még érezzük is, hogy önmagunkat és az életet lehetne könnyedén is megélni.

Azért szeretnék őszintén beszélni Veletek erről a témáról, mert sok olyan embert hallottam megnyilvánulni a sikerről, kitartásról, motivációról, lelkesedésről, önszeretetről, stb., akiknek veleszületett adottságuk az ilyen hozzáállás, és bár rendkívül inspirálóak tudnak lenni, nincs tapasztalatuk és elképzelésük legtöbbször arról, hogy milyen az, amikor valakiben ez nem ennyire evidens, természetes, nem ilyen magától értetődő.

Mi a helyzet azokkal, akikben a lelkesedés, az önmagukba vetett hit, önmaguk szeretete, a belső motiváció nincs ilyen természetességgel és erővel alapvetően jelen? „Kudarcra” lennének ítélve? Meg kell elégedniük egy bizonyos élettel?

Saját tapasztalataimat, felismeréseimet, megértéseimet osztom meg Veletek ezen az estén, hogy miképpen lehet felfedezni és megélni azokat az értékeket, képességeket és lehetőségeket, melyek bennünk vannak hiszen jómagam is azok táborába tartozom, akik az „útravalós csomagban” az önszeretet és az önbizalom helyett kétséget és bizonytalanságot találtak.

Várlak Benneteket hatalmas szeretettel, egy kötetlen előadásra, ahol bátran kérdezhettek a témával kapcsolatban, vagy megoszthatjátok az érzéseiteket.

Természetesen nem kötelező, aki csak hallgatni szeretné az előadást, ugyanolyan szeretettel várom!

 

Facebook esemény linkje:

https://www.facebook.com/events/912010562271676/

 

Az előadásra jelentkezés szükséges!

További információ és jelentkezés:

vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74

 

Helyszín:

MagNet Közösségi Ház Kankalin terem, Budapest Andrássy út 98.

Részvételi díj :

Teljes:                                           2 000 Ft /fő
MOST Közösség tagoknak:         1 500 Ft /fő

 

 

A közösséghez csatlakozás és a tagság ingyenes, egyedüli feltétel az alapelvek elfogadása.

Csatlakozás

A MOST Közösség együttműködő partnere a programot saját nevében szervezi és a MOST Közösség tagjainak kedvezményt nyújt.

Details

Date:
2017. június 15
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
1500Ft - 2000Ft
Categories:
,
Esemény Tags:
, , ,

Szervező

Vajay Kitti
Phone:
06 20 434 14 74
Email:

Venue

Magnet Közösségi Ház
Andrássy út 98., Budapest, 1062, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply