Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTmáj 11th - 6:00du.

  • ENDmáj 11th - 8:00du.

  • VENUEMOST Közösség Központ

  • TICKET PRICEIngyenes - 1500

MOST Klub: Hogyan hatnak őseid az életedre? – ELMARAD

Kedves Jelentkezők, Érdeklődők!
Az esemény technikai okból ELMARAD, más alkalommal újból meghirdetjük.
Megértéseteket köszönjük!
 

A sámánok több ezer éve tudják, hogy az őseinkkel való láthatatlan kapcsolat jelentős hatással van az egészségünkre, és ezek a megállapítások a nyugati orvoslásban is egyre inkább elfogadásra kerülnek.

Az önmagunkkal való viszonyunk, a párkapcsolataink minősége, a hivatásunk és a munkánk, a hitrendszereink, a megmagyarázhatatlan pszichés és fizikai betegségeink okai is összefüggésben lehetnek az őseinkkel.

Hogy hogyan kapcsolódnak életünk területei a felmenőinkhez, és miként oldhatjuk fel az őseink soraiban lévő diszharmonikus programokat, és hogyan hat mindez a saját életünkre, megtudhatod az előadásból.

A Kahi-Healing módszerével 7 generációra visszamenőleg oldódnak fel azok a mintázatok, amelyek meggátolják a kiteljesedett, örömteli, sikeres, könnyed élet lehetőségét.

Ha ugyanazokkal a nehézségekkel találod szemben magad, amelyekkel már a szüleid és a nagyszüleid és küzdöttek, gyere el az előadásunkra, hogy megérthesd, mi gátol téged, és meglásd, mennyire könnyedén megváltoztatható  mindaz, amiről eddig azt hitted, nincs kiút.

Szeretettel várunk, Józsa Klára és Buze Veronika Kahi-Healing trénerek

 

A trénerek bemutatkozása:

Józsa Klára:

Matematika – ének-zene szakos tanárságom mellett 31 éves korom óta érdekel a természetgyógyászat, rengeteg tanfolyamot elvégeztem. Végül a Kahi-Healingben találtam meg mindazt, amit az évek során kerestem, mert a KAHI magába ötvözi a hagyományos kínai orvoslást, az indiai csakra tudományt, az orosz gyógyítást és a kvantum gyógyászat tudását. 

Kahi-Healing tanulmányaimat 2012-ben kezdtem, és 2013-ban lettem Kahi-Healing kezelő. 2015-ben Aura és szellemsebész terapeuta végzettséget szereztem, 2017-ben pedig átvehettem a Kahi tréneri oklevelemet.

Nagy szeretettel várom a gyógyulni és tanulni vágyókat, és mindazokat, akik szeretnék megtalálni a belső egyensúlyukat, szeretnének EGYSÉGBEN élni!

 

Buze Veronika:

Gyermekkoromban az orvosi hivatás vonzott, de az élet más útra terelt. A mérföldkő édesanyám betegsége és halála volt. Meg akartam érteni, miért választ valaki halálos betegséget, majd gyógyul meg belőle, és miért van az, hogy mások inkább kilépnek az addigi életükből.

Ez a kérdés dolgozott bennem, melynek köszönhetően elindultam az önismereti úton. Ekkor találkoztam a Kahi-Healinggel, a csodálatos érintéssel, mely elsőre elvarázsolt, és az életem része lett. Így a gyermekkori álmom megvalósult, igaz, nem orvosként, ahogy akkoriban elképzeltem, hanem alternatív terapeutaként.

2013-ban vettem részt az első Kahi-Healing képzésemen, jelenleg Kahi-Healing terapeutaként, trénerként és Kahi-Healing aurasebész terapeutaként tevékenykedem.

  

Szeretettel várjuk az érdeklődőket az előadásra és kötetlen beszélgetésre!

 

Helyszín:

MOST Közösség székhely: Budapest, XIV., Pillangó park 7., 5.em. 12., kapucsengő: 1512+csengőgomb

 

Belépő 1 500 Ft

MOST Közösség tagoknak a részvétel ingyenes!

A csatlakozás a MOST Közösséghez ingyenes és az is marad.

Csatlakozás

 

Kérünk részvételi szándékodat jelezd felénk az alábbi regisztrációs űrlapon vagy  info@mostkozosseg.hu címen ill.  a 30/651-0023-as számon

 

Regisztrációs űrlap

 

Details

Date:
2018. május 11
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Ingyenes - 1500 Ft
Categories:
,
Esemény Tags:
,

Szervező

MOST Közösség
Phone:
+36 30 6510023
Email:
Website:
View Szervező Website

Venue

MOST Közösség Központ
Visegrádi utca 47b, Budapest, 1132, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply