Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTápr 28th - 10:00de.

  • ENDmáj 1st - 4:00du.

  • VENUENaptanya

  • TICKET PRICE54000

Női elvonulás

Milyen is az, amikor Nőként kibontakoztathatod önmagad, ahol nem kell választani erő és gyengédség, szabadság és kapcsolódás, önfeledtség és béke között?
 Milyen is az, mikor el vagy fogadva, szeretve feltétel nélkül? 
Milyen is az, mikor ezt saját magad felé éled meg?
 Milyen is az, amikor belelazulsz önmagadba és a gátlásaid feloldódnak?
 
4 nap az önfeledtség, megkönnyebbülés, feloldódás, szeretetteljes közeg, elfogadás, megengedés, felszabadulás, gyógyulás, belső béke jegyében.
Mi minden lakozik benned? Fedezd fel Te magad!
A szándékom ezzel a 4 nappal az, hogy megtapasztald saját szépséged, nagyszerűséged, teljességed, egészséged, szabadságod, erőd, képességeid, bölcsességed független attól, hogy eddig miként tekintettél önmagadra, s hogy élted az életed. Itt alkalmat és teret kapsz meglátni és megélni azt a csodás Nőt, aki te magad vagy. Ebben nem csak én leszek a segítségedre, hanem a társaid is, hisz egy csoportos foglalkozás lényege az a tér, amit közösen hozunk létre. Megtapasztalhatod, hogy miként tudnak más Nők a társaid lenni, s miként tudsz kapni és adni egyszerre.

 Egy olyan helyszínt találtam, ami méltó teret és környezetet ad erre az elvonulásra. Természettel körbevett házikóban leszünk csak mi, szabadon. Ennek a 4 napnak fontos része, hogy magunk között lehessünk, elvonulva a megszokott külvilágtól, hiszen a gátlások leginkább egy ilyen környezetben tudnak felszabadulni.
Mert gátlások igenis vannak, amiket egyrészt belénk neveltek, másrészt e világ erre a viselkedésre ösztönöz minket. S ezáltal nem éljük meg azt a nagyszerűséget, amik vagyunk.
Szeretném, hogy ez alatt az elvonulás alatt felszabadulj, elengedd magad, rájöjj, hogy mennyire szerethető vagy, s hogy igazából te magad is képes vagy saját magadat feltétel nélkül szeretni, testestül lelkestül. Mert a test is hozzánk tartozik, s ez alatt a 4 nap alatt figyelmet fordítunk rá. Figyelmet fordítunk mindenre, ami a törődést, gondoskodást, szeretetet kívánja, s megtapasztalhatod, miként tudod megélni azt a minőségedet, ami a hétköznapi történésekben is tiszteli, szereti, gyógyítja, támogatja úgy önmagát mint másokat.
Ha teret engedsz saját valódi lényednek, teret engedsz az Életnek is, és fantasztikus dolgok tudnak kibontakozni.
4 csodás nappal várlak, ahol a varázslat Benned történik meg.

További információ és jelentkezés:

vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74

http://www.vajaykitti.hu/ 

Fb. esemény link:

https://www.facebook.com/events/143773782999363/

 

Helyszín:
Naptanya Vendégház, Zebegény

 

Részvételi díj :     

54 000 Ft / fő – az ár tartalmazza a szállás díját teljes ellátással ( vegetáriánus ételekkel ) és a 4 nap foglalkozásait
Helyedet 25 000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani.    


A közösséghez csatlakozás és a tagság ingyenes, egyedüli feltétel az alapelvek elfogadása.

Csatlakozás

A MOST Közösség együttműködő partnere a programot saját nevében szervezi.

Details

Start:
2018. április 28 @ 10:00
End:
2018. május 1 @ 16:00
Cost:
54000Ft
Categories:
,
Esemény Tags:
, , , , , ,

Szervező

Vajay Kitti
Phone:
06 20 434 14 74
Email:

Venue

Naptanya
Zebegény, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply