Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTmárc 2nd - 6:00du.

  • ENDmárc 2nd - 8:00du.

  • VENUEMOST Közösség Központ

  • TICKET PRICEIngyenes - 1500

MOST Klub: Kahi-Healing -ELMARAD!

Az esemény technikai okok miatt elmarad! Köszönjük a megértést!

 

A Te életed egyenesben van? – A gerinc, mint életünk tartóoszlopa

Vendégünk: Józsa Klára és Buze Veronika

 
A gerincünk életünk tartóoszlopa. Megtalálható rajta eddigi életünk lenyomata, a küzdelmeinkkel, fájdalmainkkal, tanácstalanságunkkal és minden fizikai és pszichikai élményünkkel, amelyek eltávolítottak minket a középpontunktól. Gerinc vagy medence ferdülés, állkapocs kopás, eltérő lábhosszúság? Mi terhel téged, illetve mikkel terheled önmagad és hogyan van ez összefüggésben a gerinceddel?  Hogyan lehet a szellemi gerincfelépítés segítségével kezelni a gerinccel kapcsolatban álló testi és lelki tüneteket? Hogyan kerülhet ismét egyenesbe az életed és a gerincoszlopod? 
Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatsz választ, ha részt veszel a Józsa Klára és Buze Veronika, Kahi-Healing trénerek által tartott előadáson.
Bővebb információt  a www.kahi-healing.com/hu/ honlapon olvashatsz.
Érdeklődni a Kahi-Healing iránt a szervezes@kahi-healing.com e-mail címen és 06 70 4262 909 telefonszám lehetséges.
 

A trénerek bemutatkozása:

Józsa Klára:

Matematika – ének-zene szakos tanárságom mellett 31 éves korom óta érdekel a természetgyógyászat, rengeteg tanfolyamot elvégeztem. Végül a Kahi-Healingben találtam meg mindazt, amit az évek során kerestem, mert a KAHI magába ötvözi a hagyományos kínai orvoslást, az indiai csakra tudományt, az orosz gyógyítást és a kvantum gyógyászat tudását. 

Kahi-Healing tanulmányaimat 2012-ben kezdtem, és 2013-ban lettem Kahi-Healing kezelő. 2015-ben Aura és szellemsebész terapeuta végzettséget szereztem, 2017-ben pedig átvehettem a Kahi tréneri oklevelemet.

Nagy szeretettel várom a gyógyulni és tanulni vágyókat, és mindazokat, akik szeretnék megtalálni a belső egyensúlyukat, szeretnének EGYSÉGBEN élni!

 

Buze Veronika:

Gyermekkoromban az orvosi hivatás vonzott, de az élet más útra terelt. A mérföldkő édesanyám betegsége és halála volt. Meg akartam érteni, miért választ valaki halálos betegséget, majd gyógyul meg belőle, és miért van az, hogy mások inkább kilépnek az addigi életükből.

Ez a kérdés dolgozott bennem, melynek köszönhetően elindultam az önismereti úton. Ekkor találkoztam a Kahi-Healinggel, a csodálatos érintéssel, mely elsőre elvarázsolt, és az életem része lett. Így a gyermekkori álmom megvalósult, igaz, nem orvosként, ahogy akkoriban elképzeltem, hanem alternatív terapeutaként.

2013-ban vettem részt az első Kahi-Healing képzésemen, jelenleg Kahi-Healing terapeutaként, trénerként és Kahi-Healing aurasebész terapeutaként tevékenykedem.

  

Szeretettel várjuk az érdeklődőket az előadásra és kötetlen beszélgetésre!

 

Helyszín:

MOST Közösség székhely: Budapest, XIV., Pillangó park 7., 5.em. 12., kapucsengő: 1512+csengőgomb

 

Belépő 1 500 Ft

MOST Közösség tagoknak a részvétel ingyenes!

A csatlakozás a MOST Közösséghez ingyenes és az is marad.

Csatlakozás

 

Kérünk részvételi szándékodat jelezd felénk az alábbi regisztrációs űrlapon vagy  info@mostkozosseg.hu címen ill.  a 30/651-0023-as számon

 

Regisztrációs űrlap

 

Details

Date:
2018. március 2
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Ingyenes - 1500 Ft
Categories:
,
Esemény Tags:
,

Szervező

MOST Közösség
Phone:
+36 30 6510023
Email:
Website:
View Szervező Website

Venue

MOST Közösség Központ
Visegrádi utca 47b, Budapest, 1132, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply