Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTjan 12th - 6:00du.

  • ENDjan 12th - 8:00du.

  • VENUEHarmónia Palota

  • TICKET PRICEIngyenes - 1500

MOST Klub: Összhangban – Kínai egészségvédő módszerek

Előadás és gyakorlati ízelítő

Januári meghívott előadónk:

Gervai Miklós András,  hagyományos kínai orvos,regisztrált nemzetközi Csí Kung orvos, okl. mozgás-, és masszázsterapeuta, okl. nemzetközi Csí Kung – Tai Csi tanító

GervaiMiklósAndrás

 

„Amikor 1990-ben találkoztam Wu Bin Jiang Doktorral és tolmácsolásában a Csí Kung – Tai Csi-val hatalmas lelkesedést éreztem és erős vágyat, hogy erre taníthassam az embereket.

Ma ezt teszem, mert ez az aminek haszna határtalan és eredménye kézzel fogható.”

 

 

Érintett témakörök:

  • A hagyományos kínai orvoslás filozófiája és gyakorlata
  • Dr. Wu-féle arc- és fejmasszázs
  • A Csí Kung Tai Csi 15 lépéses gyakorlata – Flow élmény

 

A Hagyományos Kínai Orvoslás körébe tartozó, WU Bin Jiang Professzor által fémjelzett magyarországi tanításokról:

    

 

WU Bin Jiang Professzor

 

 

 

1990-ben érkezett hazánkba, első „nyugati világ-beli” állomáshelyére, majd 1998-ban távozott Kanadába. A Csí Kung Tai Csi-t Ő hozta be Magyarországra. Ma Ő a rektora a kanadai Ontario Hagyományos Kínai Orvosi Főiskolának (Ontario College of Traditional Chines Medicine).

Kanadába távozása után is tartja Magyarországgal a kapcsolatot. Ennek egyik számunkra is igen gyümölcsöző eredménye, hogy évente (általában augusztusban) ideutazik, és Hagymányos Kínai Orvosi (TCM) tanfolyamokat tart.

 

 

A Csí Kung – Tai Csi ősi, kínai életerő-növelő  mozgásművészet, a testi-lelki-szellemi harmónia eszköze, a stresszt csökkenti, frissít, nyugtat, erősít. A gyakorlatsor könnyen megtanulható, minden korosztálynak ajánlott egészségmegőrzésre, öngyógyításra és az életminőség javítására.

A tanfolyamok WU Professzor jól bevált, 3 földrészen is kipróbált módszereit követik. A tanítás kínai léptékkel nézve is hiteles és eredményes. A rendszeres gyakorlás segíti az egészség megóvását, a gyógyulást, hozzájárul az önismeret javításához, a tudatosság fejlesztéséhez, a fiatalság hosszabb megőrzéséhez. Emellett az élet más területein is megfigyelhető segítséget jelent.

 

 

A Dr. WU-féle arc- és fejmasszázs:

Köztudomású, és hogy az elmúlt 100 évben az emberiség életmódja óriási változáson ment át, és ez a változás ma is egyre folytatódik. E folyamat során fizikai tevékenységeink helyett egyre nagyobb súlyt kap mindennapjainkban mentális képességeink használata, ami mind nagyobb terhelést ró a fejre, az agyra, az érzékszervekre és az idegekre.

Rengeteget ülünk a számítógép előtt, mobilozunk, munkavégzésünk, közlekedésünk, kommunikációnk, de még pihenésünk is nagyban igényli figyelmünket, tudatosságunkat, jó döntéseinket. Mindeközben egyre több kényelmi szolgáltatás áll rendelkezésünkre, melyek mind a fizikai aktivitásunkat segítenek elkerülni… Ennek ára a megnövekedett és károsan visszamaradó stressz, és annak számtalan következménye.

WU Professzor észrevette, hogy a masszázsok NEM KÖVETTÉK ezt az alapvető változást, hiszen ma is a test egészét kezelik, amint tették ezt az elmúlt sok-sok ezer év alatt (amikor a nehéz testi munka volt az általános), de az arcot és a fejet nem, vagy csak alig érintetik!

WU Professzor ezért az ősi kínai orvostudomány elméletét és masszázsfogásait alapul véve kifejlesztette saját technikáját a mai modern kihívás megválaszolására, és e technikát könyvben publikálta, 2005-ben az USÁ-ban.

Nagy szerencsénkre európai tanfolyamai helyszíneként éppen Magyarországot választotta, és 2006 óta minden évben NÁLUNK TANÍTJA egyedülálló módszerét!

 

További információ:

 
 

 

 

Helyszín változás a nagyobb érdeklődés miatt!

ÚJ Helyszín:  Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum utca 9.

 

Belépő 1 500 Ft

MOST Közösség tagoknak a részvétel ingyenes!

A csatlakozás a MOST Közösséghez ingyenes és az is marad.

Csatlakozás

 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket az előadásra és kötetlen beszélgetésre!

Jelentkezésinfo@mostkozosseg.hu, vagy a 30/651-0023-as számon (vagy a Facebook eseménynél).

Details

Date:
2017. január 12
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Ingyenes - 1500 Ft
Categories:
,
Esemény Tags:
, , , , , , , , , , ,

Szervező

Török Zoltán személyes és csoportos hatékonyságfejlesztő tréner, AMM terapeuta
Phone:
+36 30 9246908
Email:

Venue

Harmónia Palota
Múzeum utca 9., Budapest, 1088, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply