Home Programok Események Önismereti Klub-Est
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTokt 21st - 5:00du.

  • ENDokt 21st - 7:00du.

  • VENUETető-Tér Mozgás- és Terápiás Központ

  • TICKET PRICE2500 - 3000

Önismereti Klub-Est

 

Az októberi klub témája javaslatok alapján kerül meghatározásra, de mindenképpen az emberi létezés valamely izgalmas kérdését járjuk ismét körbe.Nem marad el a szokásos meditáció sem, amit az adott témára hangolódva fogok majd vezetni.

Az Önismeret maga az ÉLET .

Boldog , EGÉSZséges, megelégedett életet nem tudunk a nélkül élni, hogy egy mélyebb szinten ne lennénk tisztában valódi lényegünkkel.

Az önmegismerés valójában semmi új információt , tudást nem ad számunkra, sokkal inkább egy tisztító, aranyásó munka, amely során kigyógyítjuk magunkat hosszú ideje tartó amnéziánkból és újra tudunk emlékezni arra, akik eredendően vagyunk.

És ezzel az emlékezettel érteni és élni azt, amiért ide jöttünk. Mindannyian egy –egy személyes életfeladattal és az ehhez rendelkezésünkre álló egyedi képességeinkkel és valódi értékeinkkel.

Ez az , amit a tudatos önismerettel előhívhatunk magunkból.

..és miből áll az önismeret ?

Az önismereti munka egy olyan végeláthatatlan , ám rendkívül üdvös „ feladat”, amely eredeti egységébe illeszti vissza leszakadt részeinket miközben csodálatos ízű lelki – szellemi táplálékkal táplálja egész lényünket.

Az önmegismerés ügyét szívből képviselem és támogatom.

Ez az elköteleződés hívta életre bennem a szándékot, hogy segítsem támogassam mindazokat, akik egy mély belső meggyőződéssel igent mondtak valódi természetük újbóli felkutatására .

Valahányszor összejövünk egy Önismereti Klub foglalkozáson, máris bekerülünk egy támogató, szeretetteljes erőtérbe. Egy olyan minőségű energiába, amely a keresők tiszta szándékától vezérelve mindannyiunk gyógyulását szolgálja.

Mivel a klubfoglalkozások interaktív jellegűek, bátran magaddal hozhatod felmerülő kérdéseidet, gondolataidat, személyes élettapasztalataidat. Biztos lehetsz benne, hogy nemcsak magad, hanem mások önismereti munkáját is segíted majd vele.

Az Önismereti Klub –est 2 részből áll.

Az első részben az adott témát fogjuk körbejárni és kibontani, a második részben pedig egy pihentető, tápláló mélyrelaxációban kapcsolódunk valódi természetünkkel.

A két rész külön- külön is látogatható.

17 órától kezdődik a beszélgetős rész, majd 18:15- től a relaxáció.

 

Facebook esemény: 
 
 
Személyes weboldal:    http://gyongyosut.hu/aktualis.php
 

 

Helyszín:

Tető-Tér Mozgás- és Terápiás Központ, Székesfehérvár

Részvételi díj :

 

Teljes program:                                                          3.000,- Ft                                MOST Közösség tagoknak:     2.500,- Ft

Program   első rész( Interaktív beszélgetés )            1.700,- Ft                                MOST Közösség tagoknak :    1.400,- Ft

 

A közösséghez csatlakozás és a tagság ingyenes, egyedüli feltétel az alapelvek elfogadása.

Csatlakozás

A MOST Közösség együttműködő partnere a programot saját nevében szervezi és a MOST Közösség tagjainak kedvezményt nyújt.

Details

Date:
2017. október 21
Time:
17:00 - 19:00
Cost:
2500Ft - 3000Ft
Categories:
,
Esemény Tags:
, , , ,

Szervező

Fehér Gyöngyös

Venue

Tető-Tér Mozgás- és Terápiás Központ
Berényi út 53., Székesfehérvár, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply