Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTjún 2nd - 10:00de.

  • ENDjún 2nd - 5:00du.

  • VENUEBIJÓ Energia Egészségközpont

  • TICKET PRICE5500 - 6500

Utak egymáshoz

Utak egymáshoz

Visszatekintés az eseményre – videó

Miért olyan nehéz manapság az embernek „jól” lenni?

Általában a mai kor embere nem él támogató közösségben, mert a közösség lecsökkent a szűk család szintjére vagy a munkahelyre, ahol nem feltétlenül törekednek mindig támogatásra. Az ember így magára van hagyva, míg korábban teljesen természetes volt, hogy egy közösségen belül kölcsönösen segítették egymást. A mai világban ez már majdnem teljesen eltűnt.

A szeretetteljes közeg önmagunkkal ugyanúgy fontos, mint egymással. Erre van alapvetően mindenkinek szüksége.

Ezen a napon a támogató közeg fontosságát szeretnénk megmutatni és átadni, amit saját hivatásunkban és egymás között is megélünk.

A rendezvényünk során kapcsolatok széles skáláját érintjük: család, párkapcsolat, barátság, munkahely, közösség.

Ajándék póló a jegyvásárlóknak (A készlet erejéig!)

Lehetőség lesz az előadók  könyveinek illetve zenei alkotásainak megvásárlására a helyszínen, dedikálással, közvetlenül tőlük.

 

           Szórólap   Kattints a képre!

 A programok időrendben:

10.00 – 11.00  Vajay Kitti:   Utak egymáshoz

11.15 – 12.15  Kutics Marianna:  Aloha és Pono, értékrend a kapcsolatokban

12.15 – 13.15  Ebédszünet

13.15 – 13.30  Ébresztő

13.30 – 14.30  Horváth Mónika:  Életünk kapcsolatai

14.45 – 15.45  Török Zoltán:  Feszültség oldás könnyedén

16.00 – 17.00  Hangutazás

Részletes program:

Utak egymáshoz

Mindenki szívében ott él mélyen annak az emléke, hogy képesek vagyunk egymáshoz feltételek és elvárások nélkül kapcsolódni, támogatóan és szeretettel. Ez az emlék pedig konkrét megtapasztalás nélkül is bennünk van, és bárki képes ehhez újra kapcsolódni. A lehetőség adott, az egyetlen feladat élni vele.

Előadó:

Vajay Kitti

 

 

Vajay Kitti

 
 
 
A legfontosabb információ, amit szeretném, ha tudnának rólam, hogy éppolyan ember vagyok, mint bárki más. Bármi, amit megosztok vagy átadok azoknak, akik hozzám fordulnak, akik kapcsolatba kerülnek velem, csupán saját felfedezéseimből és tapasztalataimból erednek. Hiszem, hogy minden értünk van, és az élet új oldalát mutatja meg számunkra, ha ezt felfedezzük.
 

Aloha és Pono, értékrend a kapcsolatokban – Örömteli kapcsolatok

Alcím: Örömteli kapcsolatok

A Hawaii életszemlélet fő jellemzői: életszeretet, életöröm, jelenlét, életerő, harmónia. Hogyan érhető el mindez?

A hawaii szellemiség nagy hangsúlyt helyez a kapcsolatokkal való törődésre.  Kiemelt fókuszában az emberi kapcsolatok állnak, s lássuk be ezzel van a legtöbb gondunk.

Érdemes kapcsolatainkat megvizsgálni hawaii szemlélettel. Rengeteg hasznos szempontot, látásmódot és kifinomult  harmonizáló módszert találhatunk Hawai’i szellemi örökségében.

Sok lehetőséget nyit meg számunkra akkor is, ha nem a szerető család ölelésében nőttünk fel  Hawai’i ősi földjén. 

ALOHA jelentése: Az élet örömének a megosztása itt és most.

Aki örömben él az tud másnak is adni, annak van mit megosztani. Az öröm megosztja önmagát. 

PONO jelentése tisztelettel bánni egymással, önmagunkkal és a környezetünkkel. Jelenti a jóságot, a becsületességet, a jólétet, az egyensúlyt, a tisztaságot és még sorolhatnám.

A PONO állapotában az emberek között a szeretet, az öröm és a harmónia áramlik.

Hogyan történt ez régen és hogy működhet a mi világunkban, erről lesz szó az előadáson.

 

Előadó:

Kutics Marianna

 

 

Kutics Marianna

Részletes bemutatkozás

 

 

A hawaii kultúra közvetítője vagyok. Tudat alapú világlátás és hawaii szellemi tradíciók. Ez a két terület, mely átjárja a szívemet. S melyben mély tapasztalati és elméleti tudásra tettem szert az elmúlt 30 évben.

Mindkét témában tartok tanfolyamot, workshop-ot és egyéni foglalkozással is segítem a hozzám fordulókat.

https://szabadaramlas.hu/

 

Életünk kapcsolatai

Minden találkozás a létezés egy-egy üzenete. Mivel énképünkkel, egónkkal azonosulunk, azt hisszük, hogy olyanok vagyunk, amilyennek mások által „megismertük” önmagunkat. Ez a tanult kép tele van elégedetlenséggel. Azt gondoljuk, nem olyanok vagyunk amilyennek „kéne, hogy legyünk”. A torz, a hamis énkép, ami nem más, mint egy előítélet halmaz, nemcsak azt teszi lehetetlenné, hogy magamat valóságosan lássam, hanem azt is, hogy a másikat annak lássam, aki. Így megyünk el egymás mellett, vakon a félelemtől. Ha tudnánk, kik vagyunk valójában, akkor tudnánk, mit jelent találkozni.

Minthogy ebben az Univerzumban nincs véletlen, az is törvényszerű, hogy milyen társsal találkozom. A társkapcsolat értelme mindig a másikon keresztül felismerni igazi természetemet. Még ha a legideálisabb társat találom is meg, éppen a hozzám „legszorosabban kötődő lélek” jelenti számomra a legnagyobb kihívást és egyben a legnagyobb segítséget.

A társkapcsolatokban jelentkező nehézségek tehát mindig belőlem fakadnak, nem pedig a másikból, értelemszerűen tehát csak én tudom, azt megváltoztatni! A kapcsolatok életünk legjelentősebb tapasztalatai és legmeghatározóbb élményei. Igen ám, de semmi nem okoz több fájdalmat, semmiből nem következik több szenvedés, és semmi nem torkollik több és nagyobb tragédiába, mint éppen az, aminek a legnagyobb öröm forrásának kellene lenni: a kapcsolataink.

Előadó:

Horváth Mónika

 

 

Horváth Mónika

Részletes bemutatkozás

 

 

Mikor rákérdeznek mit is csinálok, hogy definiálnám, csak annyit tudok mondani: az élettel foglalkozom. És hogy az mi? A Létezés tiszta öröme, amit mindenki máshogyan él meg. Az élet szolgálata az, hogy ez felismerődjön és meg is tapasztalódjon, még akkor is mikor nagyon nehéznek és bonyolultnak tűnik minden. A mottóm: az ÉLET mindig csak ad és mindenkit szolgál úgy, hogy az maga legyen a Létezés öröme. A kérdés csak az, hogy megengedjük-e magunknak ennek felismerését vagy nem.

http://az-vagyok.blogspot.hu/

 

Feszültségoldás könnyedén

Alcím: Kapcsolódás könnyedén

A MOST Közösség egyik fő témája a mindenkori jelen pillanat megélése.

  • Miért olyan fontos ez, hogyan hat a testi, lelki és szellemi egészségünkre a megfigyelő és befogadó módba váltás, a tudatos jelenlét?
  • Hogyan oldja a mindfulness a bennünk levő feszültséget és csillapítja a másokban meglevőt?
  • Hogyan érhetjük el, hogy teljesen a jelenben legyünk?
  • Honnan tudjuk, ha nem vagyunk ott?

A kérdésekre oly módon keressük a válaszokat, hogy fókuszunkat ezúttal a kapcsolatok területére irányítjuk. Párkapcsolati, családi, baráti és munkahelyi, ismerősi társas helyzeteket veszünk górcső alá.

Hogy őrizzem meg, illetve állítsam vissza a tudatosságomat és a lelki békémet mindennapi kapcsolati konfliktusaim során? Mi lesz a várható eredmény?

A felvezető előadás után lehetőség lesz a hallgatóság bekapcsolódására, saját kérdéseinek feltételére is.

Előadó:

 

Török Zoltán tréner, life és business coach, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta.

Részletes bemutatkozás

 

 

Trénerként kedvenc területem a személyes hatékonyság fejlesztés, ezen belül is az önismeret, az érzelmi intelligencia, a célok elérése, a kommunikáció, a stresszkezelés, a munka-magánélet egyensúly, valamint a tudatos jelenlét (mindfulness) témák.

A MOST Közösség koordinátoraként aktívan és alázattal szolgálom a hozzánk fordulókat. Szervezéssel, feltételek biztosításával, valamint ötletekkel és a programokban való tevékeny részvételemmel is segítek. Az egyénileg hozzám fordulókat coachinggal, blokk oldással, holisztikus megközelítéssel és terápiával, mindenkor szeretettel fogadom.

https://holmen.hu/

 

Hangutazás Hang Drum-mal

A hangutazás különleges zenei élmény, ami alatt megnyugszik a test, elcsendesül az elme, és újra egyensúlyba kerül az ember.

HANG&LOOPS

A MANASOUND BEMUTATJA:
Steel&Chill. Ambientes loop-ok találkozása az élő Hang drum zenével. Hangutazás a világ egyik legkülönlegesebb hangszerével 432 hertzen.

Egy óra a Nyugalom Szigetén, amikor megengeded magadnak, hogy teljesen elengedd magad. Csak becsukod a szemed, és hagyod, hogy magával vigyenek az éteri dallamok és a saját történeted.

Előadó:

Manaman

 

 

Manaman

Részletes bemutatkozás

 

 

Manaman (Szilágyi Sándor) nem zenész, nem művész, nem gyógyító, egyszerűen csak közvetítője a jótékony hangoknak és rezgéseknek. Dallamai kis történetek, melyek belső utazásra inspirálnak, míg a Peter Hess módszeren alapuló hangmasszázs kezelései során újrateremtődhet bennünk a harmónia.

A koncert után megvásárolhatók Manaman lemezei, a Frequency of Peace és a Four Elements című albumok.

manasound.com
facebook.com/manahangmasszazs

 

Helyszín:    BIJÓ ENERGIA EGÉSZSÉG és RENDEZVÉNYKÖZPONT,

                    Jóga terem

 Cím:           1135 Budapest Róbert Károly körút 96-100.

 

 

Kedvezmény nélküli teljes ár                             6 500 Ft.

Kedvezményes ár MOST Közösség tagoknak    5 500 Ft.

 

A MOST Közösséghez való csatlakozás és a tagság ingyenes. ⇒ Itt ⇐ csatlakozhatsz.

Bárkit szívesen fogadunk, egyedüli „szűrő”, hogy aki belép egyetértsen alapelveinkkel, melyek lényege a békesség, szeretet és egység. (Bővebben lásd a honlapunkon.)

 

Érdeklődés: info@mostkozosseg.hu, vagy a 30/651-0023-as telefonszámon.

 

Szervező

MOST Közösség
Phone:
+36 30 6510023
Email:
Website:
View Szervező Website
Holmen Kft.
Phone:
+36306970790
Email:
Website:
View Szervező Website

Venue

BIJÓ Energia Egészségközpont
Róbert Károly körút 96-100., Budapest, 1135,
+ Google Térkép

Leave a Reply