Home Programok Események Csoportos blokkoldó kezelés
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTjún 1st - 6:30du.

  • ENDjún 1st - 8:30du.

  • VENUEMagnet Közösségi Ház

  • TICKET PRICE6000

Csoportos blokkoldó kezelés

A korlátozott létszám miatt előzetes bejelentkezés szükséges!

Az ember számos tapasztalatot gyűjt be születésétől fogva haláláig, melyek személyiségének kialakulását eredményezik. A személyiség számos hitrendszert, beidegződést, mintát, traumát, ragaszkodást tartalmaz, melyek meghatározzák gondolati, érzelmi, energetikai működését, és így az egész életét is.
A félelmekkel, beidegződésekkel, korlátokkal teli életfelfogás és önazonosítás elválaszt attól, aki valójában vagy, aki számos lehetőséggel rendelkezik. De csupán látszólag.
A blokkoldás nem a személy fejlődését szolgálja, nem azt segíti, hogy jobb emberré válj, sikeresebb életed legyen, hanem hogy felfedezd, mindez, amihez ragaszkodsz, mindez, ami jelenleg gátol, csupán azért létezik, mert a valóságodnak gondolod.
Ahogy elindul a tisztulási folyamat, feloldódnak azok az azonosulások, melyek a világod részévé váltak, melyek alapján meghatároztad magad. Ez a tisztulás, ez az oldódás pedig helyet tud adni annak a valódi minőségnek, aki valójában vagy.
Ez az, ami teljes, békés, szeretettel teli, mindenek felett álló. Magad tapasztalhatod meg és ezáltal felfedezheted, hogy az önmagadról és a világról alkotott képed csupán egy apró szelete a valódi igazságnak, annak, aki valójában vagy.
 
Ami itt történik:
A folyamat egyik része egy elengedő légzés, melyet mindenki önállóan végez segítő útmutatás mellett, ez orron be és szájon ki történik. A légzés elsősorban az elengedést támogatja, a résztvevő elengedettségét a folyamatban és azokat az elengedéseket, melyek a folyamat során történnek.
A kezelés másik része, ami lehetővé teszi magát az elengedési és tisztulási folyamatot a testen keresztüli érintés vagy nyomás, mely az elakadt részeket készteti kiáramlásra. A folyamatot saját magadban éled meg egy támogató, biztonságos energetikai térben. Zene kíséri végig a tisztulást, megkönnyítve a beleengedést.
 
Bár a kezelés csoportosan történik, a folyamat mindenki számára egyéni.
A kezeléshez semmi más nem szükséges, csak a nyitottság és az együttműködés. Nem kell jártasnak lenni semmiben sem, a folyamat mindenki számára hatékony és biztonságos.
Kizáró tényezők: várandósság, szívelégtelenség, szívritmuszavar, epilepsziás rohamra hajlamosság, alkoholos vagy drogos befolyásoltság, pszichés betegségek, saját szándék nélküli döntés ( valaki csak rábeszélt, de te igazán nem akarsz jönni ).

 

https://www.facebook.com/events/1409592499098301/?fref=ts

 

További információ és jelentkezés:

 

vajaykitti@gmail.com vagy 06 20 434 14 74

 

Helyszín:
MagNet Közösségi Ház Boróka terem, Budapest Andrássy út 98.

Részvételi díj :         6 000 Ft/fő

 

 

A közösséghez csatlakozás és a tagság ingyenes, egyedüli feltétel az alapelvek elfogadása.

Csatlakozás

A MOST Közösség együttműködő partnere a programot saját nevében szervezi és a MOST Közösség tagjainak kedvezményt nyújt.

Details

Date:
2017. június 1
Time:
18:30 - 20:30
Cost:
6000Ft
Categories:
,
Esemény Tags:
, , ,

Szervező

Vajay Kitti
Phone:
06 20 434 14 74
Email:

Venue

Magnet Közösségi Ház
Andrássy út 98., Budapest, 1062, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply