Események betöltése
  • STARTápr 18th - 5:45du.

  • ENDjún 27th - 7:15du.

  • VENUEÖrömvilág Tudatosság Központ

  • TICKET PRICE4000 - 4500

Tai Chi gyakorlás Ardai Zoltán

Tai Chi Székesfehérváron

Yang Family Tai Chi Chuan Hungary

A Yang stílusú Tai Chi Chuan a kínai harcművészetek egyik ékköve. Az alapító Yang Luchan óta nemzedékek fáradoztak a Tai Chi kutatásán, csiszolásán, fejlesztésén és terjesztésén. 
A Yang stílus így vált egy elegáns, gondosan felépített, lazán áramló művészetté, miközben megőrizte a harci értékét is. Emellett nagyszerű módja az egészség megerősítésének és a betegségek gyógyításának.
A Tai Chi Chuant emberek tízmilliói szeretik és gyakorolják, elősegítve az elterjedését világszerte. Az egyik legnépszerűbb kínai harcművészetként örökérvényű a hozzájárulása az emberiség jólétéhez és egészségéhez.

 

Ardai Zoltán szeretettel vár benneteket békés, szép környezetben – az első alkalom INGYENES!

Kortól függetlenül, ha megszólít. Vannak, akik nyugdíjas korukban kezdik el, mások sokkal fiatalabban. Nem erővel dolgozunk, nem kell hozzá edzettnek lenni. A rendszeres tai chi gyakorlással viszont megszerezhetünk egyfajta testi, lelki és szellemi “edzettséget”, fejleszthetjük életerőnket.
A Yang stílusú tai chi elegáns, gondosan felépített, lazán áramló művészet, amely megőrizte harci értékét, miközben nagyszerű módja az egészség megőrzésének is. A kínai kultúra része, sport, mozgásmeditáció, chi kung, betegség megelőző és élet meghosszabbító gyakorlat, művészet…
 

 
A tai chiról sok érdekes és hasznos információt találsz a https://yangfamilytaichi.hu/ honlapon, valamint kövesd ezt a Yang Family Tai Chi Chuan Székesfehérvár FB oldalt, rendszeresen találsz majd bejegyzéseket, képeket, videókat a Yang Family Tai Chi világából.
 

Ár:

4 500 Ft / fő / alkalom*

4 000 Ft /fő / alkalom* a kedvezményes ár Most Közösség tagoknak!

*Az első alkalom ingyenes!

 

Oktató:

Ardai Zoltán

Csütörtökönként  17.45-19.15.

 

Helyszín:

Örömvilág Tudatosság Központ
Székesfehérvár, Palotai út 25./III.
 

 

További információ és jelentkezés:

 

A MOST Közösséghez csatlakozás és a tagság ingyenes, egyedüli feltétel az alapelvek elfogadása.

Csatlakozás

 

A MOST Közösség együttműködő partnere a programot saját nevében szervezi és a MOST Közösség tagjainak kedvezményt nyújt.

Szervező

Ardai Zoltán

Venue

Örömvilág Tudatosság Központ
Palotai út 25./III., Székesfehérvár, 8000, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply