Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTfebr 27th - 11:00de.

  • ENDfebr 27th - 12:20du.

  • VENUEHarmónia Palota

  • TICKET PRICE1000 - 1500

Kiss Balázs Kunó: Összhangban az Élettel

Közkedvelt előadónk Kiss Balázs Kunó író, spirituális tanító,  a Csillagleső Könyvsorozat szerzője. Előadásának címe megegyezik a nap címével: „Összhangban az Élettel.”

“A legnagyobb szükség nem arra van, hogy újabb elméleteket és tudást gyűjtsünk be, hanem megtanuljuk mindazt megélni, amit a világról valójában tudunk.”

 

rsz_osszhangban_banner_címmel_kiss_balázs_kunó_árral_v0

 

 

Nagy örömmel és szeretettel várunk!

 

Szíves figyelmedbe ajánljuk  Müller Péter és Bóna László előadását és egy varázslatos Hangutazást Szilágyi Sándorral, melyekre szintén lehet külön-külön is jegyet vásárolni.

Az egész napos rendezvényről itt tájékozódhatsz.

 

Részvételi díj:

Részvételi díj (teljes ár): 1 500 Ft, a MOST Közösség tagi illetve szolgáltatói ár 1 000 Ft .

A Közösséghez csatlakozás ingyenes, lehetséges online, a weblapunkon keresztül.  Csatlakozás

Díjmentes továbbá a 2016-os teljes évi tagság, ami konkrét teendőkkel, kötelezettségekkel nem jár, viszont számos kedvezményt élvezhetsz.  (Kedvezményes ár a rendezvényeink többségén, a többin pedig ingyenes belépés.)

Bárkit szívesen fogadunk, egyedüli „szűrő”, hogy aki belép egyetértsen alapelveinkkel, melyek lényege a békesség, szeretet és egység. (Bővebben lásd a honlapunkon.)

 

A MOST Közösséghez történő csatlakozáskor illetve bármely eseményünkre jelentkezés kapcsán a hozzánk beérkező személyes adatokat bizalmasan, a mindenkori jogszabályokkal összhangban kezeljük.

Az egyes eseményekre történő jelentkezések esetén a szükséges adatok kizárólag az adott eseményt szervezők részére kerülnek továbbításra, akik szintén vállalják a bizalmas és a mindenkori jogszabályoknak megfelelő adatkezelést.

 

Jegyvásárlás:

  1. Jegyek igényelhetők a lenti Jelentkezési űrlap kitöltésével,  a fizetés átutalással kezelési költség nélkül lehetséges.  Ez esetben a jegy közvetlenül az előadás kezdete előtt legkésőbb negyed órával vehető át.  Kérjük szépen az áfás számla igényt előre jelezni, a szükséges adatok megadásával. (A számla a rendezvényen vehető át, illetve kérésre postázzuk.)
  2. Jegyek 2016. február 11. délutántól  vásárolhatóak a Ticket Express teljes hálózatában a jegyirodákban és on-line a képhez tartozó linken:

tex_logo_vektor

Fontos figyelmeztetés:

Ha a TEX hálózatában, az üzletekben kívántok jegyet vásárolni, tudnotok kell, hogy a rendszer csak a magasabb „normál” árat adja ki alapból az ügyintézőknek, a kedvezményes MOST Közösség (MK) árat csak a részleteknél, belekattintva mutatja. A vásárlásnál kezelési költség van, ami általában 300-500 Ft.

A weboldalon kártyás vásárlásnál magad nyomtathatod ki a jegyed (Print@Home opció) költségmentesen.

3.  Jegyek vásárolhatók a rendezvény helyszínén készpénzben is a rendezvény kezdete előtt félórával.

 

Hozd magaddal a nyitottságodat, jókedvedet, szeretetteljes magadat!

 

 

Szervező

MOST Közösség
Phone:
+36 30 6510023
Email:
Website:
View Szervező Website
MOST Közösség
Phone:
+36 30 6510023
Email:
Website:
View Szervező Website

Venue

Harmónia Palota
Múzeum utca 9., Budapest, 1088, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply