Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTfebr 27th - 11:00de.

  • ENDfebr 27th - 6:30du.

  • VENUEHarmónia Palota

  • TICKET PRICE7000 - 8500

Összhangban az Élettel

Nagy örömmel és szeretettel, nagyszerű programmal várunk Benneteket rendezvényünkön!

Sokak által ismert és szeretett előadókat, mestereket hallgathatunk meg az Élet nagy kérdéseiről, arról, hogyan kerülhetünk összhangba az élet áramlásával, hogyan legyünk igazi önmagunk. Megfelelő keretek között kérdezésre, beszélgetésre is lesz lehetőség.

 

Neves előadóink bölcsességét sokan nagyra értékelik, számtalan ember életébe hoztak fontos felismeréseket, adtak útmutatást, segítették a gyógyulást.

Örülünk, hogy köztünk vannak, megtiszteltetés, hogy fizikailag is velünk lesznek a rendezvényen, terjesztik a fényt, a szeretet és a tudatosság erejével, világosságával.

Hálás köszönet!                                   Ugrás a jegyvásárlási infóra

 

rsz_osszhangban_részletes_program_árral_felhő_v0

 

A programok:

Boldogok vagyunk, hogy Müller Péter úr, író, drámaíró, a hazai spirituális élet kiemelkedő alakja megajándékoz minket jelenlétével és értékes gondolataival.Előadásának címe  „Az élet művészete”. Legújabb könyvének (Életművészet) megvásárlására és dedikáltatására is lesz lehetőség a helyszínen.

 

Izgalmas előadást tart számunkra Bóna László úr, író, homeopátia szakértő, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság elnöke: „A múlt és a jövő a jelenben – az életkorok, mint a beavatás lépcsőfokai.” új előadássorozatának esszenciáját hallhatjuk, élvezhetjük. Néhány könyvét is megveheted majd, dedikáltatásra is mód nyílik.

 

Harmadik közkedvelt előadónk Kiss Balázs Kunó író, spirituális tanító,  a Csillagleső Könyvsorozat szerzője. Előadásának címe megegyezik a nap címével: „Összhangban az Élettel.”

 

Varázslatos hangutazásban lesz részünk Szilágyi Sándor, Peter Hess féle okleveles hangmasszőr jóvoltából, különleges hangszerekkel, 432 hertzre hangolva. Sándor már korábban is adott csodás perceket a MOST Közösség tagjainak és vendégeinek.

A Spanyolországból származó Bells és a német Sunpan éteri hangja képes pár pillanat alatt meditatív hangulatot teremteni, elcsendesíteni az elmét és távoli világokat megidézni. Mindkettő több, mint egy hagyományos hangszer: mágikus hangszobor, léleksimogató meditációs eszköz.
Mindkét hangszer különlegessége, hogy nem a napjainkban megszokott 440  hertz-re van hangolva, hanem a számunkra harmonikusabb és békésebb frekvencián, 432 hertz-en szólalnak meg.

 

Ezenkívül lesz még meditáció illetve tudatosság fejlesztő gyakorlat, könnyű, játékos frissítő mozgás, a program végén pedig kötetlen beszélgetés, ismerkedés és egy kis tánc. (Fakultatív program. )

 

A szünetekben bizalommal fordulhattok kéréseitekkel, kérdéseitekkel koordináló csapatunk tagjaihoz, önkénteseinkhez. Terveink szerint lesz „Program info”, „Kvantum szemlélet világa”, „MOST pillanata” és „A fiatalság és a tudatosság” sarok.

 

A programok időrendben:

10.30 – 11.00  Érkezés, regisztráció

11.00 – 11.10  Megnyitó

11.10 – 12.10  Kiss Balázs Kunó előadása: „Összhangban az Élettel”

12.10 – 13.00  Ebédszünet

13.00 – 13.30  Meditáció

13.30 – 14.30  Hangutazás Szilágy Sándorral

14.30 – 14.45  Szünet

14.45 – 15.00 Játékos frissítő gyakorlat

15.00 – 16.30 Bóna László előadása: „A múlt és a jövő a jelenben – az életkorok mint a beavatás lépcsőfokai”

16.30 – 17.00 Szünet,- Alternatív beszélgetési lehetőség a koordináló csapattal

17.00 – 18.30 Müller Péter előadása: „Az élet művészete”

18.30 – 19.30 Dedikálás, ismerkedés, beszélgetés, zene, tánc

 

Ellátás:

Színvonalas szendvics ebéddel várunk a nagyszünetben, lesz húsos és többfajta vega és gluténmentes szendvics is a kínálatban. Ásványvíz, valamint tea, kávé és aprósütemény a rövid szünetekben is rendelkezésre áll majd.

 

Részvételi díj:

Részvételi díj (teljes ár): 8 500 Ft, a MOST Közösség tagi illetve szolgáltatói ár 7 000 Ft .

A Közösséghez csatlakozás ingyenes, lehetséges online, a weblapunkon keresztül.  Csatlakozás

Díjmentes továbbá a 2016-os teljes évi tagság, ami konkrét teendőkkel, kötelezettségekkel nem jár, viszont számos kedvezményt élvezhetsz. J (Kedvezményes ár a rendezvényeink többségén, a többin pedig ingyenes belépés.)

Bárkit szívesen fogadunk, egyedüli „szűrő”, hogy aki belép egyetértsen alapelveinkkel, melyek lényege a békesség, szeretet és egység. (Bővebben lásd a honlapunkon.)

 

A MOST Közösséghez történő csatlakozáskor illetve bármely eseményünkre jelentkezés kapcsán a hozzánk beérkező személyes adatokat bizalmasan, a mindenkori jogszabályokkal összhangban kezeljük.

Az egyes eseményekre történő jelentkezések esetén a szükséges adatok kizárólag az adott eseményt szervezők részére kerülnek továbbításra, akik szintén vállalják a bizalmas és a mindenkori jogszabályoknak megfelelő adatkezelést.

 

Jegyvásárlás:

  1. Jegyek igényelhetők a lenti Jelentkezési űrlap kitöltésével,  a fizetés átutalással kezelési költség nélkül lehetséges.  Ez esetben a jegy közvetlenül az előadás kezdete előtt legkésőbb negyed órával vehető át.   Kérjük szépen az áfás számla igényt előre jelezni, a szükséges adatok megadásával. (A számla a rendezvényen vehető át, illetve kérésre postázzuk.)
  2. Jegyek vásárolhatóak a Ticket Express teljes hálózatában a jegyirodákban és on-line a képhez tartozó linken:

tex_logo_vektor

Fontos figyelmeztetés:

Ha a TEX hálózatában, az üzletekben kívántok jegyet vásárolni, tudnotok kell, hogy a rendszer csak a magasabb „normál” árat adja ki alapból az ügyintézőknek, a kedvezményes MOST Közösség (MK) árat csak a részleteknél, belekattintva mutatja. A vásárlásnál kezelési költség van, ami általában 300-500 Ft.

A weboldalon kártyás vásárlásnál magad nyomtathatod ki a jegyed (Print@Home opció) költségmentesen.

 

3.   Jegyek vásárolhatók a rendezvény helyszínén készpénzben is a rendezvény kezdete előtt félórával.

Hozd magaddal a nyitottságodat, jókedvedet, szeretetteljes magadat!

Örömmel és izgatottan készülünk, szeretettel várunk egész napos feltöltődésre és fejlődésre, egymással való kapcsolódásra!

A MOST Közösség koordináló csapata

 

 

Szervező

MOST Közösség
Phone:
+36 30 6510023
Email:
Website:
View Szervező Website
MOST Közösség
Phone:
+36 30 6510023
Email:
Website:
View Szervező Website

Venue

Harmónia Palota
Múzeum utca 9., Budapest, 1088, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply