Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
  • STARTfebr 27th - 5:00du.

  • ENDfebr 27th - 6:30du.

  • VENUEHarmónia Palota

  • TICKET PRICE3000 - 3500

Müller Péter: Az élet művészete

Müller Péter úr, író, drámaíró, a hazai spirituális élet egyik legismertebb alakja, emellett színházi dramaturg is. Könyvei az utóbbi évek legsikeresebb ezoterikus kötetei közé tartoznak, ezt jelzi a több százezer eladott példány. Bár igen termékeny író, azt vallja, hogy a gondolatok, érzések átadásának leghitelesebb módja mégsem az írás, hanem a beszéd. Boldogok vagyunk, hogy megajándékoz minket jelenlétével és értékes gondolataival.

„Az élet művészete” című előadásában a mindannyiunkat egyformán érintő, fontos kérdésekre keres és ad válaszokat,  hogyan lehet  egyszerűen csak élni vagy az életet művészi fokra fejleszteni, megérteni önmagunkat és a világot.  Legújabb könyvének (Életművészet) megvásárlására és dedikáltatására is lesz lehetőség a helyszínen.

 

rsz_osszhangban_banner_címmel_müller_péter_árral_v0

Nagy örömmel és szeretettel várunk!

 

Szíves figyelmedbe ajánljuk  Bóna László és Kis Balázs Kunó előadását és egy varázslatos Hangutazást Szilágyi Sándorral, melyekre szintén lehet külön-külön is jegyet vásárolni.

Az egész napos rendezvényről itt tájékozódhatsz.

 

Részvételi díj:

Részvételi díj (teljes ár): 3 500 Ft, a MOST Közösség tagi illetve szolgáltatói ár 3 000 Ft .

A Közösséghez csatlakozás ingyenes, lehetséges online, a weblapunkon keresztül.  Csatlakozás

Díjmentes továbbá a 2016-os teljes évi tagság, ami konkrét teendőkkel, kötelezettségekkel nem jár, viszont számos kedvezményt élvezhetsz. J (Kedvezményes ár a rendezvényeink többségén, a többin pedig ingyenes belépés.)

Bárkit szívesen fogadunk, egyedüli „szűrő”, hogy aki belép egyetértsen alapelveinkkel, melyek lényege a békesség, szeretet és egység. (Bővebben lásd a honlapunkon.)

 

A MOST Közösséghez történő csatlakozáskor illetve bármely eseményünkre jelentkezés kapcsán a hozzánk beérkező személyes adatokat bizalmasan, a mindenkori jogszabályokkal összhangban kezeljük.

Az egyes eseményekre történő jelentkezések esetén a szükséges adatok kizárólag az adott eseményt szervezők részére kerülnek továbbításra, akik szintén vállalják a bizalmas és a mindenkori jogszabályoknak megfelelő adatkezelést.

 

Jegyvásárlás:

  1. Jegyek igényelhetők a lenti Jelentkezési űrlap kitöltésével,  a fizetés átutalással kezelési költség nélkül lehetséges.  Ez esetben a jegy közvetlenül az előadás kezdete előtt legkésőbb negyed órával vehető át.   Kérjük szépen az áfás számla igényt előre jelezni, a szükséges adatok megadásával. (A számla a rendezvényen vehető át, illetve kérésre postázzuk.)
  2. Jegyek 2016. február 11. délutántól  vásárolhatóak a Ticket Express (TEX) teljes hálózatában a jegyirodákban és on-line a képhez tartozó linken:

tex_logo_vektor

Fontos figyelmeztetés:

Ha a TEX hálózatában, az üzletekben kívántok jegyet vásárolni, tudnotok kell, hogy a rendszer csak a magasabb „normál” árat adja ki alapból az ügyintézőknek, a kedvezményes MOST Közösség (MK) árat csak a részleteknél, belekattintva mutatja. A vásárlásnál kezelési költség van, ami általában 300-500 Ft.

A weboldalon kártyás vásárlásnál magad nyomtathatod ki a jegyed (Print@Home opció) költségmentesen.

3.  Jegyek vásárolhatók a rendezvény helyszínén készpénzben is a rendezvény kezdete előtt félórával.

 

Hozd magaddal a nyitottságodat, jókedvedet, szeretetteljes magadat!

 

Szervező

MOST Közösség
Phone:
+36 30 6510023
Email:
Website:
View Szervező Website
MOST Közösség
Phone:
+36 30 6510023
Email:
Website:
View Szervező Website

Venue

Harmónia Palota
Múzeum utca 9., Budapest, 1088, Magyarország.
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply