Események betöltése
  • STARTjún 26th - 6:45du.

  • ENDszept 4th - 8:15du.

  • VENUETelki Tenisz- és Sportcentrum

  • TICKET PRICE4000 - 4500

Tai Chi gyakorlás Ardai Zoltán

Tai Chi Zsámbéki-medence

Yang Family Tai Chi Chuan Hungary

A tai chi sok minden – mozgás, egészségmegőrzés, kikapcsolódás, művészet, meditáció és még hosszan sorolhatjuk. Úgyis tekinthetünk rá, mint egy felfedezőút. Az élet és önmagunk felfedezése a tai chi számos rétegén, különböző mélységein keresztül. Olyan rétegeket és mélységeket járunk be, amire nekünk éppen szükségünk van, amit megengedünk. És ahogy minden, ez is folyton változik. Nem kell előre eltervezni, csak figyeljük az áramlást.

Vadas Mihály mesterem egy helyen úgy ír a tai chiról, mint a lélek táncáról a testben. Bennem ez erősen rezonál, nagyon találónak érzem. Egy részlet belőle:

„…A tai chi arra irányul, hogy megtapasztald magad és egy rajtad kívülálló összhangját. És az összhang a legfontosabb. Az az összhang, amelyet folyamatosan vissza kell állítani. Nem úgy van, hogy egyszer összhangba kerültem, és onnantól az mindig úgy marad. Persze, gyakorlással fejlődik a képességünk, hogy ezt egyre könnyebben és rövidebb idő alatt visszaállítjuk, de ez „napi meló.” Naponta összhangba kell kerülnünk, azzal ami túl mutat rajtunk, de mi vagyunk, a mi igazi lényegünkkel. Ehhez az energiával való munkát, és ennek megtapasztalását hívja segítségül a rendszer. És ezt kiválóan teszi. Mert bármilyen szinten is kezdünk bele, a tapasztalatok rögtön jönnek és vezetnek bennünket. Ha hagyjuk…”

Ardai Zoltán szeretettel vár benneteket békés, szép környezetben – az első alkalom INGYENES!

 

A tai chiról sok érdekes és hasznos információt találsz a https://yangfamilytaichi.hu/ honlapon, valamint kövesd ezt a Yang Family Tai Chi Chuan Zsámbéki-medence FB oldalt, rendszeresen találsz majd bejegyzéseket, képeket, videókat a Yang Family Tai Chi világából.
 

Ár:

4 500 Ft / fő / alkalom*

4 000 Ft /fő / alkalom* a kedvezményes ár Most Közösség tagoknak!

*Az első alkalom ingyenes!

 

Oktató:

Ardai Zoltán

Szerdánként  18.45-20.15.

 

Helyszín:

Telki Tenisz- és Sportcentrum
2089. Telki, Kórház fasor 20.

 

 

További információ és jelentkezés:

 

A MOST Közösséghez csatlakozás és a tagság ingyenes, egyedüli feltétel az alapelvek elfogadása.

Csatlakozás

 

A MOST Közösség együttműködő partnere a programot saját nevében szervezi és a MOST Közösség tagjainak kedvezményt nyújt.

Details

Start:
június 26 @ 18:45
End:
szeptember 4 @ 20:15
Cost:
4000Ft - 4500Ft
Categories:
Esemény Tags:
, , , , , , , ,
Website:
https://yangfamilytaichi.hu/tai-chi-oktatas/zsambeki-medence/

Szervező

Ardai Zoltán

Venue

Telki Tenisz- és Sportcentrum
Kórház fasor 20., Telki, 2089,
+ Google Térkép
EVENT MAP

Leave a Reply