Események betöltése
  • STARTjúl 8th - 5:45du.

  • ENDszept 16th - 7:15du.

  • VENUE22. kerület Campona közelében

  • TICKET PRICE2400 - 3000

Tai Chi Budafokon

Tai Chi Budafokon

Yang Family Tai Chi Chuan Hungary

A Yang stílusú Tai Chi Chuan a kínai harcművészetek egyik ékköve. Az alapító Yang Luchan óta nemzedékek fáradoztak a Tai Chi kutatásán, csiszolásán, fejlesztésén és terjesztésén, köztük Yang Luchan fiai, Yang Ban Hou és Yang Jian Hou, unokái, Yang Shao Hou és Yang Cheng Fu, valamint dédunokái, Yang Zhen Ming, Yang Zhen Ji, Yang Zhen Duo, és Yang Zhen Guo.
A Yang stílus így vált egy elegáns, gondosan felépített, lazán áramló művészetté, miközben megőrizte a harci értékét is. Emellett nagyszerű módja az egészség megerősítésének és a betegségek gyógyításának.
A Tai Chi Chuant emberek tízmilliói szeretik és gyakorolják, elősegítve az elterjedését világszerte. Az egyik legnépszerűbb kínai harcművészetként örökérvényű a hozzájárulása az emberiség jólétéhez és egészségéhez.
 

Pap Renáta és  Ardai Zoltán szeretettel vár benneteket békés, szép környezetben (teremben). 

„A Tai Chi mozdulatsoraiból fakadó élményeim, már az első néhány alkalom után messzire mutattak. Az első órák során már tudtam, nem csak néhány órán fogok részt venni és aztán újabb és újabb tevékenységeket keresni, a feltöltődés reményében, hanem megtaláltam a számomra legjobb mozgásformát.” (Renáta)

„Gyakran ezt tapasztalom, amikor coachként vagy trénerként támogatom mások fejlődését. És Ilyen nekem a Tai Chi. A Jelenben tart és minden pillanatban emlékeztet, mennyire fontos tudatosan bánnom a figyelmemmel.” (Zoltán)

 

 

Ár:

3 000 Ft / fő / alkalom*

2 400 Ft /fő / alkalom* a kedvezményes ár Most Közösség tagoknak!

*Az első alkalom ingyenes!

 

Oktatók:

Ardai Zoltán

Hétfő: 17.45 – 19.15

Pap Renáta

Szerda: 9.00 – 10.30
Szerda: 17.30 – 19.00
Péntek: 17.30 – 19.00

 

Helyszín:

22.kerület, Campona közelében

 

További információ és jelentkezés:

https://yangfamilytaichi.hu/…/tai-chi-oktatas…/

 

A MOST Közösséghez csatlakozás és a tagság ingyenes, egyedüli feltétel az alapelvek elfogadása.

Csatlakozás

 

A MOST Közösség együttműködő partnere a programot saját nevében szervezi és a MOST Közösség tagjainak kedvezményt nyújt.

Szervező

Ardai Zoltán

Comments are disabled.