ÉN, az Élet ereje 2+1 napos workshop – miért éri meg részt venni ?

Kinek és miért éri meg részt venni az ÉN, az Élet ereje (szept. 22-23., 29) intenzív workshopunkon?

 

Kérlek válaszolj őszintén a következő kérdésekre:

  • Vannak elakadásaid az életedben?
  • Észlelsz magadban, vagy veled összefüggésben a környezetedben visszatérő, hátráltató, kellemetlen mintákat?
  • Már több mindent próbáltál, – önismereti kurzusok, pszichoterápia, Hellinger, Theta Healing, stb., – de a probléma továbbra is fennáll?

Ha 3 igennel válaszoltál, részvételed a workshopon teljesen indokolt és időszerű lehet. Tapasztalt előadóink, trénereink által hathatós segítséget kapsz ahhoz, hogy meg tudd oldani a gondjaidat. Igény esetén utad segítéséhez- egyeztetett keretek között, – a workshop után is biztosítunk lehetőséget (konzultáció, coaching, oldás).

Akkor is bőven megtérül az idő és pénzbefektetésed, ha jelenleg nem érzékelsz problémát, ugyanakkor belső késztetést érzel arra, hogy szintet lépj felefelé valamely életterületeden.
Párkapcsolatod felélesztése?
Anyagi helyzeted javítása?
Előrelépés a karrieredben?
Érzelmeid megfelelő kezelése?
Jobb egészség?
Jobb kommunikáció?

Ezek és más jelentős kérdések is feldolgozásra kerülnek. Életből vett példák segítségével ásunk le a problémák, elakadások gyökeréig, és feltérképezzük a megoldásokat. Lesz egyéni testre szabás, hogy mindenki a legtöbbet hozhassa ki a 3 napból. Nem mesedélután lesz, hanem intenzív munka, magunkkal és sokszor a többi résztvevővel, egymást segítve a csoportban.

Alapos önmagunkba nézés után nagyon konkrét, valóban működő technikákat osztunk meg Veletek.

ÉN rétegeinken kívülről befelé haladva először a személyiség szinten ható fejlesztő módszereket mutatjuk be, majd ki is próbáljuk, illetve gyakoroljuk is ezeket. (Kiemelt témák: vágyak, célok, motivációk, kapcsolatok, kommunikáció, konfliktuskezelés, érzelmi intelligencia, önmenedzselés, szervezettség és hatékonyság.)

Második rétegünk a mélyen berögzött, tudatalatti hiteink, meggyőződéseink és életstratégiáink szintje, szokták a karakter, illetve lehet ún. sorskönyvi szintnek is nevezni. Itt dől el sokszor, a hosszútávú siker vagy sikertelenség, boldogság vagy boldogtalanság. Ezért különösen fontos megérteni, hogy mi is a saját „forgatókönyv készletünk”. A felismerés fél siker, az oldás teljes siker, élethosszig tartó eredmény lehet.

Hitem szerint mindannyiunk közös lényege, a valódi Énünk, a forrásunk, a végső megtapasztaló, a végtelen potenciál, amelyből a feltétel nélküli szeretet fakad és amelynek egy tudatos pontja vagyunk. Világnézettől függően sokféleképpen nevezik. Nem szükséges meghalni ahhoz, hogy ezt az Énünket is megéljük, tisztán érzékeljük. Sokakkal megtörtént és megtörténik. Ami az ilyen pillanatokban” meghal”, illetve felfüggesztődik, az pusztán az egó. Az itt és mostban a másik két réteg fátyla lehull. Ami ott marad, az a megélés szintjén öröm, tágasság, energia beáramlás és szeretet. Ha nem is tudunk róla, mindig ezt keressük.

A workshopon a konkrét, intenzív készségfejlesztés mellett röviden bemutatjuk a rétegek egymásra épülését és néhány útjelzőt adunk a végső cél elérése felé vezető úthoz.

Bármi megtörténhet. Veled is. A workshop kapcsán csak csupa jó. Gyere!

Török Zoltán, tréner, coach,
MOST Közösség koordinátor
az ÉN, az Élet ereje workshop egyik előadója és trénere

Részletes információ, regisztráció: https://mostkozosseg.hu/programok/en-az-elet-ereje/

Author: Zoltán

Leave a Reply