Összhangban az Élettel – Hírlevél

Hírlevél 2016 január

Kedves MOST Közösség Tagunk, kedves Barátunk!

Nagy örömmel és szeretettel, nagyszerű programmal várunk Benneteket rendezvényünkön!

Sokak által ismert és szeretett előadókat, mestereket hallgathatunk meg az Élet nagy kérdéseiről, arról, hogyan kerülhetünk összhangba az élet áramlásával, hogyan legyünk igazi önmagunk. Megfelelő keretek között kérdezésre, beszélgetésre is lesz lehetőség.

 

Neves előadóink bölcsességét sokan nagyra értékelik, számtalan ember életébe hoztak fontos felismeréseket, adtak útmutatást, segítették a gyógyulást.

Örülünk, hogy köztünk vannak, megtiszteltetés, hogy fizikailag is velünk lesznek a rendezvényen, terjesztik a fényt, a szeretet és a tudatosság erejével, világosságával.

Hálás köszönet!

 

Osszhangban_az_elettel_879x1240

 

Ugrás az eseményre és a regisztrációs űrlapra

 

A programok:

Boldogok vagyunk, hogy Müller Péter úr, író, drámaíró, a hazai spirituális élet kiemelkedő alakja megajándékoz minket jelenlétével és értékes gondolataival. Előadásának címe  „Az élet művészete”. Legújabb könyvének (Életművészet) megvásárlására és dedikáltatására is lesz lehetőség a helyszínen.

Izgalmas előadást tart számunkra Bóna László úr, író, homeopátia szakértő, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság elnöke: „A múlt és a jövő a jelenben – az életkorok, mint a beavatás lépcsőfokai.” új előadássorozatának esszenciáját hallhatjuk, élvezhetjük. Néhány könyvét is megveheted majd, dedikáltatásra is mód nyílik.

Harmadik közkedvelt előadónk Kiss Balázs Kunó író, spirituális tanító,  a Csillagleső Könyvsorozat szerzője. Előadásának címe megegyezik a nap címével: „Összhangban az Élettel.”

Varázslatos hangutazásban lesz részünk Szilágyi Sándor, Peter Hess féle okleveles hangmasszőr jóvoltából, különleges hangszerekkel, 432 hertzre hangolva. Sándor már korábban is adott csodás perceket a MOST Közösség tagjainak és vendégeinek.

A Spanyolországból származó Bells és a német Sunpan éteri hangja képes pár pillanat alatt meditatív hangulatot teremteni, elcsendesíteni az elmét és távoli világokat megidézni. Mindkettő több, mint egy hagyományos hangszer: mágikus hangszobor, léleksimogató meditációs eszköz.
Mindkét hangszer különlegessége, hogy nem a napjainkban megszokott 440  hertz-re van hangolva, hanem a számunkra harmonikusabb és békésebb frekvencián, 432 hertz-en szólalnak meg.

 

Ezenkívül lesz még meditáció illetve tudatosság fejlesztő gyakorlat, könnyű, játékos frissítő mozgás, a program végén pedig kötetlen beszélgetés, ismerkedés és egy kis tánc. (Fakultatív program. )

A szünetekben bizalommal fordulhattok kéréseitekkel, kérdéseitekkel koordináló csapatunk tagjaihoz, önkénteseinkhez. Terveink szerint lesz „Program info”, „Kvantum szemlélet világa”, „MOST pillanata” és „A fiatalság és a tudatosság” sarok.

 

Részletes napirend:

10.30 – 11.00  Érkezés, regisztráció

11.00 – 11.10  Megnyitó

11.10 – 12.10  Kiss Balázs Kunó előadása: „Összhangban az Élettel”

12.10 – 13.00  Ebédszünet

13.00 – 13.30  Meditáció

13.30 – 14.30  Hangutazás Szilágyi Sándorral

14.30 – 14.45  Szünet

14.45 – 15.00 Játékos frissítő gyakorlat

15.00 – 16.30 Bóna László előadása: „A múlt és a jövő a jelenben – az életkorok mint a beavatás lépcsőfokai”

16.30 – 17.00 Szünet,- Alternatív beszélgetési lehetőség a koordináló csapattal

17.00 – 18.30 Müller Péter előadása: „Az élet művészete”

18.30 – 19.30 Dedikálás, ismerkedés, beszélgetés, zene, tánc

 

Ellátás:

Színvonalas szendvics ebéddel várunk a nagyszünetben, lesz húsos és többfajta vega és gluténmentes szendvics is a kínálatban. Ásványvíz, valamint tea, kávé és aprósütemény a rövid szünetekben is rendelkezésre áll majd.

 

Részvételi díj:

Részvételi díj (teljes ár): 8 500 Ft, a MOST Közösség tagi illetve szolgáltatói ár 7 000 Ft .

A Közösséghez csatlakozás ingyenes, lehetséges online, a weblapunkon keresztül. Csatlakozás

Díjmentes továbbá a 2016-os teljes évi tagság, ami konkrét teendőkkel, kötelezettségekkel nem jár, viszont számos kedvezményt élvezhetsz.  (Kedvezményes ár a rendezvényeink többségén, a többin pedig ingyenes belépés.)

Bárkit szívesen fogadunk, egyedüli „szűrő”, hogy aki belép egyetértsen alapelveinkkel, melyek lényege a békesség, szeretet és egység. (Bővebben lásd a honlapunkon.)

Összesen 150 db jegy kerül értékesítésre, ezért érdemes időben megvásárolni, később már elfogyhat.

 

A jegyek már előrendelhetők a Jelentkezési űrlap kitöltésével, fizetés átutalással lehetséges. Ez esetben a jegy közvetlenül a rendezvény előtt, 10:30-11:00 között vehető át. Készpénzes vásárlás és jegyátvétel jelenleg a rendezvény helyszínen,  előre egyeztetett időpontban  lehetséges.

Minden kedves résztvevőt, aki január 15-én éjfélig  vált jegyet,  megajándékozunk egy 1 000 Ft értékű kuponnal, ami bármely, jelen rendezvényt követő MOST Közösség eseményre beváltható 2016. június 30-ig.

Kérjük szépen az áfás számla igényt előre jelezni, a szükséges adatok megadásával. A számla a rendezvény kezdete előtt 10:30-tól vehető át.)

 

Ajánlott ruházat:

A programok jellege miatt ajánlott laza, kényelmes ruhában jönni.

 

Hozd magaddal a nyitottságodat, jókedvedet, szeretetteljes magadat!

 

Örömmel és izgatottan készülünk, szeretettel várunk egész napos feltöltődésre és fejlődésre, egymással való kapcsolódásra!

A MOST Közösség koordináló csapata

 

 

 

Ugrás az eseményre és a regisztrációs űrlapra

Ugrás a Facebook eseményre

 

 

Program ajánló oldalunk Facebook oldalunk Youtube oldalunk

 

Kérünk, hívd fel ismerőseid figyelmét is web, FB, Youtube elérhetőségeinkre! Hálás köszönet! 🙂

 

 Továbbra is izgalmas, színes, új programokat tervezünk:

  • Új, a MOST, a jelenlét dimenzióját bekapcsoló fejlesztő tréningek (kommunikáció, konfliktuskezelés, stresszkezelés, célok elérése)
  • MOST nap neves spirituális előadókkal
  • Argentin tangó (milonga) estek
  • „Jelenlét” kirándulások

Szeretettel várjuk továbi program-, téma ötleteiteket, kéréseiteket is! 🙂

Ha Te, vagy ismerősöd, illetve általad ismert cég tevékenységi körünkbe, témáinkhoz illő szolgáltatást végez, és a vezetés egyetért az alapelveinkkel, szívesen csatlakozna hozzánk, örömmel fogadjuk szolgáltatói körünkbe!

Ugyanígy várjuk tagok jelentkezését is Közösségünkbe!

 

Kedves Hírlevél olvasónk, kérünk, ha kérdésed, vagy programötleted van, illetve jelentkezni szeretnél egy adott programra, írj nekünk az info@mostkozosseg.hu –ra.

Előre is köszönjük, hogy ezzel is támogatod a munkánkat! 🙂

Author: hawaiilany

Leave a Reply